Teletask Center

Woning- en kantoorautomatisering

 
 

Zowel voor kantoor als in de woning, voor nieuwbouw als voor bestaande installaties biedt Stagobel Electro innovatieve oplossingen die het leven en werken comfortabeler, veiliger en aangenamer maken.

JUNG, toonaangevend fabrikant van schakelmateriaal biedt verschillende designs waarmee iedere ruimte naar eigen smaak kan worden ingericht.

Met het intelligente KNX bussysteem van JUNG of de domotica van TELETASK beheert en bestuurt u uw volledige elektrische installatie. De integratie van diverse technieken (verwarming, verlichting, airco, zonwering, audio, deurcommunicatie...) in een overkoepelend systeem biedt duidelijke voordelen op gebied van flexibiliteit, comfort, veiligheid en rendabiliteit.

Ook voor bestaande elektrische installaties tilt het draadloos stuursysteem van JUNG het comfort en bediengemak van een elektrotechnische installatie op een hoger niveau. Het systeem is bijzonder geschikt voor woonhuizen, kleine kantoren, showrooms ...

De visualisatie oplossingen van DIVUS zorgen ervoor de deze installaties feilloos bediend kunnen worden.

byNUBIAN
Building Analytics levert producten en oplossingen om verbruiksdata en andere datastromen in kantoren, winkels en gebouwen op beveiligde wijze in de cloud op te slaan. Tevens voorziet byNUBIAN software om deze ‘big data' te analyseren, wat resulteert in echte gebouwen intelligentie. Zo kan u de energiestromen in uw gebouw in real-time aftoetsen aan het geplande verbruik, afwijkende verbruikspatronen detecteren enz... Dit resulteert onder meer in het terugdringen van energiekosten, het verbeteren van voorspellingen, het afstemmen van vraag en aanbod en het anticiperen op toekomstige storingen in de apparatuur.

Voor de automatisering van uw rolluiken en poortsturingen verdeelt Stagobel Electro de hoogwaardige innovatieve automatiseringsoplossingen van RADEMACHER. Ook hier staan duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid centraal.

WHD luidsprekers, audio-elektronica en multiroom-oplossingen vinden een enorme waaier aan toepassingen in privaatwoningen, openbare gebouwen en in de industrie. Naast hoogwaardige standaard audioproducten en -luidsprekers ontwikkelt en produceert WHD ook audio-oplossingen op maat.