Teletask Center

Kabeldraagsystemen voor kantoor en woning


De producten in deze rubriek dienen om de elektrische bekabeling, data- en telecom kabels naar de verschillende werkplekken te brengen en om deze werkplekken te voorzien van snel toegankelijke stopcontacten en multimedia aansluitpunten. Diverse wegen leiden tot het werkvlak.

Via het verzonken vloergootsysteem van PUK en de bijhorende roestvast stalen of kunststoffen vloerdozen kan men op regelmatige afstand aansluitpunten realiseren.

Via de muur kan men de werkplek bereiken dankzij voedingskanalen en wandgoten. Voedingskanalen voeren de kabels en zijn niet diep. Eventueel kunnen mechanismen erboven of eronder aangebracht worden. Wandgoten zijn er specifiek om mechanismen in te bouwen. Ze zijn daarom minstens 50 mm diep. Je kan kiezen tussen de wandgoten en voedingskanalen vervaardigd uit aluminium van NORDIC ALUMINIUM, uit kunststof van KOPOS of uit gelakt plaatstaal van THORSMAN.

De werkplek kan ook via het verlaagd plafond en de distributiezuilen van IDT bereikt worden. Bij een technische vloer, een kruipruimte of via een vloergootsysteem kunnen de bureauzuilen van IDT aangewend worden.

Met de IBCONNECT bureautica-aansluitingen realiseert u een eenvoudige toegang tot data, multimedia en elektrische voeding en respecteert u bovendien het design van de omgeving. Ideaal voor kantoren, vergaderzalen, labo's, hotelkamers, bibliotheken,...