Teletask Center

AMTRON® wandladers

Voor de particuliere omgeving zoals garages, carports en parkeerplaatsen bij woningen of appartementen heeft MENNEKES nieuwe laadstations ontwikkeld onder de naam AMTRON®

Met de AMTRON® wandladers zet MENNEKES een nieuwe stap in de ontwikkeling van het elektrisch laden, zowel qua technologie en functionaliteit alsook qua design.

De AMTRON® wandladers hebben een modern design waarbij de behuizing tevens functioneert als kabelophanging. MENNEKES levert AMTRON® wandladers met vaste laadkabel met laadkoppeling Type 2 of Type 1, en wandladers met een laadcontactdoos.

Met de Charge App heeft de gebruiker alle informatie over de bedrijfstoestand van zijn laadstation, een overzicht van de geladen energie in de auto en de kosten van de stroom. Het laadproces kan daarbij op afstand bediend worden. Autorisatie is voor de uitvoering "Start" niet nodig, maar kan bij de andere uitvoeringen plaatsvinden met de Charge App, met een sleutelschakelaar (voor eenmalige - dan wel continue autorisatie) of met een RFID Whitelist.

Download de brochure AMTRON®.
of bezoek www.mijnlaadstation.be

Wenst u aanvullende technische en/of commerciële info,
bel Thomas Devreeze – T 09 381 85 2909 of mail E e-mobility@stagobel.be