Teletask Center

Wandkanalen PK met 45 mm deksel

De wandkanalen PK 90X55 D, PK 120X55 D en PK 160X65 D zijn speciaal ontworpen om direct mechanismen 22,5 of 45 x 45 mm in de opening van de wandkanaalbasis te kunnen klikken.

De kunststtof basis van het kanaal is dubbelwandige uitgevoerd wat resulteert in een hoge mechanische weerstand en een gewaarborgde stijfheid.

Bij richtingsveranderingen moeten de uiteinden niet in verstek verzaagd worden. De binnen- en buitenhoeken, de T-stukken en vlakke hoeken worden pas op het eind van de montage over de uiteinden geklikt.

Elk wandkanaalcompartiment kan bijkomend opgedeeld worden
door het plaatsen van een scheidingsschot.

Het wandkanaal PK 90X55 D is 90 mm hoog, 55 mm diep en is 2 m lang. Het kanaal heeft 1 asymmetrisch geplaatst deksel.

 

Het wandkanaal PK120X55 D is 120 mm hoog, 55 mm diep en is 2 m lang. Het kanaal heeft een vast scheidingsschot met op regelmatige afstand perforaties die ervoor zorgen dat kabels van het ene compartiment naar het  andere compartimenten kunnen geleid worden. Het onderste compartiment heeft 1 opening voor mechanismen. Het bovenste deel met klapbaar deksel is ideaal als opslagruimte voor verderlopende kabels.

Het wandkanaal PK160X65 D is 160 mm hoog, 65 mm diep en is 2 m lang. Het kanaal heeft een vast scheidingsschot met op regelmatige afstand perforaties die ervoor zorgen dat kabels van het ene compartiment naar het  andere compartimenten kunnen geleid worden. Beide compartimenten hebben 1 opening voor mechanismen.