Teletask Center

Kabelgoot KG 281

Het kabelgootsysteem KG 281 is universeel toepasbaar in zowel de utiliteitsbouw als in lichte industriële toepassingen. Kabelgoten worden vervaardigd van plaatstaal in een rolvormproces. In dit proces is het aanbrengen van een dubbel omgezette kraalrand zeer essentieel. Hiermee wordt veel sterkte in de lengterichting opgebouwd, waardoor u bij de ophanging van de KG 281 kabelgoten grote overspanningen kunt maken. U bespaart op zowel ophangconstructies als montageloon!
Het lengtemateriaal kent een drietal verschillende basisuitvoeringen:

Kabelgoot met zijperforatie

Standaard kabelgoot voor bijna alle denkbare situaties in een
reeks van 70 t.e.m. 600 mm breedte en in plaatdiktes van 0,8 of 1,0 of 1,25 mm.

 

Kabelgoot met zijperforatie en uitbreekpoorten

Dit type is uitstekend geschikt voor lijnverlichting toepassingen. Dankzij de voorgestanste uitbreekpoorten kan bekabeling gemakkelijk worden in- en uitgevoerd in de centrale lijn van het systeem. Breedterange 70 t.e.m. 330 mm.

 

Kabelgoot geheel gesloten

Volkomen gesloten systeem voor architectonische toepassingen en speciale situaties in een reeks van 70 t.e.m.
330 mm breedte.

 

 

De lengtematerialen kunnen met verschillende koppelplaten gemakkelijk met elkaar worden verbonden. De meest voor de hand liggende koppelplaat is de schroefloze UNILOCK koppelplaat, welke snel en gemakkelijk is aan te brengen en bovendien uiterst stabiel is.

Het lengtemateriaal is eenvoudig van één of meerdere scheidingsschotten te voorzien. Met een grendel kunnen zij schroefloos en snel worden aangebracht. Voor het maken van aftakkingen, zowel horizontaal als verticaal, bieden we een uitgebreide reeks hulpstukken met bijbehorende deksels. De hulpstukken zijn vlak, enorm compact en nemen zeer weinig volume in tijdens opslag en transport. Pas op de bouwlocatie worden ze met een aantal simpele zettingen in hun vorm gebogen.