Teletask Center

Kabelbaan KB 184

Het kabelbaansystemen KB 184 is universeel toepasbaar in zowel de utiliteitsbouw als voor lichte industriële toepassingen. Het systeem is uitermate compleet en biedt u alle mogelijkheden om bekabelingen op een overzichtelijke en stelselmatige wijze in een gebouw te kunnen aanleggen. Het kabelbaansystemen KB 184 is leverbaar in een breedtereeks van 100 t.e.m. 600 mm met een boordhoogte van 60 mm. Ze zijn Sendzimir verzinkt zoals beschreven in de norm NBN-EN 10346.

Kabelbanen KB 184 worden vervaardigd van plaatstaal in een rolvormproces. De dubbel omgezette kraalrand essentieel voor de sterkte in de lengterichting, waardoor u bij de ophanging van de kabelbanen grote overspanningen kunt maken. U bespaart op zowel ophangconstructies als montageloon!

 

De lengtematerialen kunnen met koppelplaten gemakkelijk met elkaar worden verbonden en kunnen van één of meerdere scheidingsschotten worden voorzien. Natuurlijk kunnen ook deksels worden aangebracht. De standaardlengte van de kabelbanen en de scheidingsschotten is 3 m, van de deksels is dat 2 m.

Voor het maken van aftakkingen, zowel horizontaal als verticaal, bieden we een uitgebreide reeks hulpstukken met bijbehorende deksels. Uiteraard zijn deze hulpstukken ook Sendzimir verzinkt zoals omschreven in de norm NBN-EN 10346.