Teletask Center

Kabelbaan TV 184

Het kabelbaansysteem TV 184 in thermisch verzinkte uitvoering, conform NBN-EN-ISO 1461 kan zowel in vochtige ruimten als in omstandigheden waar agressieve dampen voorkomen, worden toegepast. Ideaal dus voor elektrische bekabelingen in de vrije buitenlucht. Ook installaties in de chemische- en petrochemische industrie, elektrische centrales en dergelijke toepassingsgebieden zijn dankzij de hoogwaardige oppervlaktebehandeling een goede optie. Vanwege deze oppervlaktebehandeling zijn alle onderlinge verbindingen in schroeftechniek uitgevoerd. Het kabelbaansysteem TV 184 is leverbaar in een breedtereeks van 100 t/m 600 mm met een boordhoogte van 60 mm.

Kabelbanen TV 184 worden vervaardigd van plaatstaal in een rolvormproces. De dubbel omgezette kraalrand essentieel voor de sterkte in de lengterichting, waardoor u bij de ophanging van de TV 184 kabelbanen grote overspanningen kunt maken. U bespaart op zowel ophangconstructies als montageloon!

De lengtematerialen kunnen met koppelplaten gemakkelijk met elkaar worden verbonden. Het lengtemateriaal kan van één of meerdere scheidingsschotten worden voorzien, welke eveneens met schroeven en moeren worden bevestigd. Natuurlijk kunnen ook deksels worden aangebracht. De standaardlengte van de kabelbanen en de scheidingsschotten is 3 m, van de deksels is dat 2 m.

Voor het maken van aftakkingen, zowel horizontaal als verticaal, bieden we een uitgebreide reeks hulpstukken met bijbehorende deksels. Uiteraard zijn deze hulpstukken ook thermisch verzinkt volgens de dompelbadmethode als omschreven in NBN-EN ISO 1461.