Teletask Center

Kabelgoot en -baan ES 114

Kabelgoten en kabelbanen ES 114 worden vervaardigd van roestvast staal in vlakke plaatvorm en worden door een zetproces in de uiteindelijke vorm gebogen. Er zijn zowel volledig gesloten kabelgoten als geperforeerde kabelbanen leverbaar.

Kabelgoten en kabelbanen, vervaardigd van roestvast staal, kennen een bijzonder toepassingsgebied dat zich toespitst op de voedingsmiddelenindustrie. Daarnaast is dit materiaal door zijn grote corrosiebestendigheid ook uitstekend geschikt voor industriële toepassingen en buitenopstelling. De standaard kwaliteit van het roestvast staal van het ES 114 systeem is AISI 304.

 

 

 

 

 

De lengtematerialen worden met koppelplaten en schroeven en moeren van overeenkomstige kwaliteit gemakkelijk met elkaar verbonden. Het geperforeerd lengtemateriaal kan van één of meerdere scheidingsschotten worden voorzien, welke eveneens met schroeven en moeren worden bevestigd. Natuurlijk kunnen ook deksels worden aangebracht. De standaardlengte van de kabelgoten, kabelbanen, scheidingsschotten en van de deksels is 3 m.

Voor het maken van aftakkingen, zowel horizontaal als verticaal, bieden we een uitgebreide reeks hulpstukken met bijbehorende deksels. Hiermee is een snelle en gemakkelijke installatie mogelijk.