Teletask Center

Wandgoten in gepoederlakt plaatstaal

types WG3000 of TAS+

De wandgoten zijn vervaardigd uit verzinkte staalplaat, gelakt in de witte kleur RAL1013 of RAL 9010. Ze kunnen eveneens gepoederlakt worden in om het even welke NCS of RAL kleur.
Bij de WG3000 en TAS+ reeks kan men kiezen uit 15 verschillende basisprofielen, met één of twee deksels, met afmetingen, compatibel met het F80® deksel.
Elk compartiment van de wandgoot basis kan verdeeld worden in meerdere compartimenten mits het plaatsen van enkele of dubbele scheidingsschotten. Hierdoor kunnen voedingskabels, data- en telecommunicatiekabels in dezelfde basis lopen.
Tal van accessoires zoals in- en uitwendige hoeken, T-stukken, vlakke hoeken en eindplaten zijn beschikbaar.
Dankzij schroefloze koppelveren die vastklikken realiseert men een snelle en eenvoudige montage.
Een voorgeponst gatenpatroon in de rug van de wandgoot maakt een éénmansmontage mogelijk.
Voorgevormde klemmen in de rug van de goot zorgt voor een snelle en eenvoudige aarding van de wandgootbasis. Dankzij een schraapsysteem wordt het deksel zonder bijkomende accessoires automatisch en 100% veilig geaard.
De wandgoten maken deel uit van het FrontLine® Installatiesysteem. Dit betekent dat de montagedozen alle mechanismen met een montagering accepteren. De montagedozen klikken vast in de 80 mm dekselopening. De standaard afdekramen bedekken de dekselopening volledig en maken extra accessoires overbodig.