Teletask Center

Beurzen

STAGOBEL neemt deel aan de beurs ARCHITECT@WORK

Wij heten u alvast welkom op onze JUNG-stand tijdens Architect@Work: hét totaalevenement voor (interieur)architecten, designers, ingenieurs, projectontwikkelaars en voorschrijvers.

Tijdens deze innovatieve beurs kunt u bij ons kennis maken met de nieuwigheden uit het JUNG-gamma, die wij u nu graag al een beetje toelichten.

 

De JUNG LS ZERO transformeert de designconstanten van de tijdloze LS990 in een nieuwe, extreem vlakke versie. LS ZERO vormt bij elke montagewijze - zijnde voor meubel inbouw, stucwerk of een holle wand - een vlak tussen de wand en de bedienelementen. Dit schept tal van nieuwe mogelijkheden voor de moderne architectuur en het interieurdesign.

Uiteraard wordt er met LS ZERO aan alle eisen van een moderne elektronische installatie voldaan.

Voor alle voordelen en meer informatie, klik hier.

 

De JUNG KNX Compact Room Controller F50 is de nieuwe intelligente temperatuurregeling met intuïtief bedienconcept en twee geïntegreerde temperatuurregelaars.

Op het verlichte display zijn de belangrijkste waarden en functies duidelijk leesbaar. Bij de programmatie kunnen de tastersymbolen voor de diverse functies vrij gekozen worden. Die tasters - gepersonaliseerd door de Graphic Tool - alsook de RGB-status-leds ondersteunen de functietoewijzing.

Voor alle specificaties en meer informatie, klik hier.

Kom dus gerust eens langs, maar vergeet niet om je eerst hier te registreren.