Teletask Center

JUNG binnenstations met Siedle systeemtechniek

De nieuwe JUNG binnenstations video & audio imponeren door functionaliteit en design

Zij zijn niet enkel beschikbaar in ontelbare designvarianten maar zijn, dankzij hun modulair karakter, ook uiterst flexibel in de installatie. Video-, audio- en drukknopmodules laten zich zowel samen in een meervoudig afdekraam of apart in enkelvoudige afdekramen monteren. In combinatie met het uitgebreid gamma van JUNG design schakelaars wat kleur-, vorm- en materiaalkeuze betreft, ontstaat zo een nieuwe wereld van mogelijkheden.

Twee specialisten - verenigde krachten

Wanneer de know-how van twee specialisten verenigd wordt, ontstaan daaruit tal van nieuwe mogelijkheden. JUNG, met zijn expertise in het bereik van gebouwenbeheersysteem en het esthetische schakelaardesign, bundelt zijn krachten met Siedle, de expert voor deur- en gebouwcommunicatie.

Resultaat hiervan is dat de componenten van JUNG en Siedle nu dezelfde taal spreken: uitgerust met de Siedle systeemtechniek communiceren de nieuwe JUNG video en audio binnenstations in de diverse schakelaardesigns nu perfect met de deurstations van Siedle. Voor een vlotte communicatie en met ontelbare mogelijkheden voor de installateur, groothandel en architect.

Video-binnenstation

Kunnen zien wie voor de deur staat: het kleuren TFT-beeldscherm geeft een haarscherp beeld van de bezoeker. Communiceren dankzij een hoogstaande luidsprekerkwaliteit, elf verschillende belsignalen waaronder ook een gong en de intuïtieve bediening zijn kenmerkend en vanzelfsprekend voor het video-binnenstation.