Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

Waarom kiezen voor Stagobel Electro?

  • Levert een perfect resultaat af dankzij kwaliteitsproducten van toonaangevende fabrikanten. 
  • Laat u voor elk project of technische uitdaging bijstaan door ons ervaren support-team
  • Houd uw kennis up-to-date via onze frequent georganiseerde workshops
  • Beschik snel over de gewenste producten dankzij onze grote, lokale voorraad.

Support matters, van ontwerp tot service na verkoop.

  • Haal het maximum uit ons productgamma. Doe een beroep op onze kennis en ervaring
  • Advies bij meer dan 10.000 producten: online, telefonisch of op uw werf
  • Workshops waarin u onze producten optimaal leert toepassen en u de nieuwste innovaties ontdekt
  • Online documentatiezone met bestekteksten, technische fiches en meer ...

Ontdek onze support

Kabelmanagement in SAX Brugge

In 2015 startte SAX de renovatie van haar vestiging in Brugge. In een eerste fase werd het kantoorgedeelte volledig vernieuwd en werd de mock-up van de installatie-demoruimte naast het afhaalmagazijn aangepakt. Onder deskundige begeleiding van de heer Eddy De Mey, technisch verantwoordelijke bij SAX, werden alle materialen voor het kabelmanagement geïnstalleerd. Zo werden zowel in de burelen als in de showroom PUK-vloerdozen geïntegreerd, die voorzien werden van onderhoudsvriendelijke, nat te reinigen vloerdoosdeksels. De bureau werkbladen werden uitgerust met de bureautica-aansluiting BOX van IBCONNECT, die via de vloerdozen worden gevoed. Zo krijgt elke werkplek op eenvoudige wijze toegang tot de nodige elektrische aansluitingen voor stroom, spraak-, data- en multimedia-systemen.

Verder werden STAGO kabelgoten gemonteerd: in de burelen werden deze boven het vals plafond geplaatst terwijl ze in de showroom en mock-up ruimte als volledig zichtbare constructie geïntegreerd werden. De strakke lijn van deze kabelgoten past bovendien naadloos in dit interieur. Voor deze toepassing opteerde men voor de versie met uitbreekpoorten, waarmee - waar ook gewenst - elektrische voedingen voorzien kunnen worden voor de integratie van de verlichtingsarmaturen die in opbouw op deze kabelgoten gemonteerd werden.

In een afsluitende fase werd onlangs de showroom volledig gestript en heringericht. Ook hier voorzien PUK vloerdozen de nodige aansluitingen op de gewenste locaties. Voor de geleiding van de kabels werd opnieuw voor de STAGO kabelgoten in een zichtbare opstelling gekozen. Telkens werd de verlichting en het verluchtingssysteem als één geheel met de kabelgoot en de ophanging geïntegreerd. Vanaf de BATIBOUW opendeurdagen is de volledig vernieuwde showroom te SAX Brugge te bewonderen.

Lees verder

Kantoorgebouw Kopal Kortemark

Kopal nv is Belgisch marktleider in metalen omheiningen en poorten. De firma, opgericht in 1980, telt ca. 90 medewerkers en beslaat een oppervlakte van 15000 m². Kopal heeft een eigen R&D afdeling, een modern productiepark en een volautomatische poedercoat-afdeling. Naast België is Kopal eveneens actief in o.m. Frankrijk, Nederland, Groot-Brittannië en Duitsland.

Lees verder

Vorige
Volgende
WIBE
STAGO
PEMSA
PUK
KOPOS
IDT
TELETASK
RADEMACHER
WHD
MENNEKES
MENNEKES e-Mobility
byNUBIAN
DEHN+Söhne
DIVUS
DUCTEL
IBConnect
JUNG