Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

JUNG rookmelders: de échte levensredders

Een lange levensduur, een uitstekende kwaliteit en een eenvoudige montage: hiermee onderscheidt zich de nieuwe JUNG rookmelder. Zowel als stand-alone melder, als RF-melder of als RF-melder met RF-relaiscontact: deze JUNG rookmelder blijft jarenlang de trouwe bodyguard die alarm slaat bij elke detectie van rook of hitte.

De geïntegreerde Lithium batterij heeft een extra lange levensduur van 12 jaar voor het stand-alone type en 10 jaar voor de RF-variant. Dankzij het magneetsysteem wordt de detector netjes en snel gemonteerd, naar keuze ofwel gekleefd of geschroefd. De ingebouwde intelligente bi-sensor processortechnologie detecteert ultrasnel elke rook-en warmteontwikkeling. Bovendien is deze rookmelder eveneens inzetbaar in vochtige ruimtes.

De JUNG RF-rookmelders kunnen draadloos met elkaar gekoppeld worden. Zodra één RF-rookmelder in alarm gaat, volgen alle anderen. Optioneel kan via het RF-relaiscontact een koppeling met het domotica- of alarmsysteem gemaakt worden.
Elke JUNG rookmelder geniet bovendien van een volledige garantie van 10 jaar.
JUNG rookmelders, uw engelbewaarder!

Meer info over de Belgische wetgeving rond rookmelders zowel voor Vlaanderen, Wallonië en Brussel? Raadpleeg de site Belgium.be voor alle detailinfo voor huurwoningen, nieuwbouwwoningen enz.

Geschreven door Danny Rogge