Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

JUNG rookmelders

JUNG rookmelders: échte levensredders

Een lange levensduur, een uitstekende kwaliteit en eenvoudige montage: daarmee onderscheidt de nieuwe JUNG rookmelder zich van zijn concullega’s. Als stand-alone melder, als RF-melder of als RF-melder met RF relaiscontact: deze JUNG rookmelder is jaren uw trouwe bodyguard die alarm slaat bij detectie van rook of hitte. De geïntegreerde lithiumbatterij heeft een extra lange levensduur van 12 jaar! Dit betekent grote veiligheid voor de bewoners zonder zich zorgen te moeten maken over een regelmatige batterij-switch. Dankzij het gecertificeerde magneet-lijmsysteem worden de apparaten netjes en snel gemonteerd.

JUNG rookmelders RWM 200

Betrouwbare alarmsignalering: dankzij de intelligente bi-sensor processortechnologie in geval van rook-en warmteontwikkeling.



JUNG RF-rookmelder FRWM 200

Optimale veiligheid: via het netwerk worden de draadloze rookdetectors met elkaar gekoppeld. Zodra één gekoppelde RF rookmelder na detectie van rook of hitte afgaat, volgen alle andere rookmelders. Daarom vormen ze de ideale oplossing voor eengezinswoningen en flatgebouwen.

Uitstekende merkkwaliteit

Alle JUNG rookmelders beschikken over het fabrikant-neutrale kwaliteitsmerk "Q-label". Het wordt gekenmerkt door de volgende eigenschappen: levensduur, vermindering van vals alarm, verhoogde stabiliteit evenals de vaste batterij met minstens 10 jaar levensduur. Daarnaast zijn de apparaten gecertificeerd volgens de hoge kwaliteitsnorm van TÜV Nord in samenwerking met het KRIWAN testcentrum. De JUNG rookmelders worden in Duitsland vervaardigd volgens de productnorm DIN EN 14604.

Uitgebreid rookdetectiesysteem

Hoe duidelijker het alarm, hoe veiliger de bescherming tegen rook en brand: de IP-gateway en het alarmrelais vervolledigen het JUNG rookmeldersysteem. Ze beschermen beide op individuele basis maar ook gecombineerd. Tegelijkertijd creëert het rookdetectiesysteem nieuwe mogelijkheden met betrekking tot waarschuwing en onderhoud van rookmelders.



IP-gateway voor draadloze JUNG rookmelder

Altijd veilig: de IP-gateway verbindt de draadloze RF-rookmelders met het internet. De configuratie en het onderhoud gebeuren via de app.

Alarmrelais voor draadloze rookmelder

Uitgebreide bescherming: geïntegreerd in een RF-groep activeert het alarmrelais verschillende alarmfuncties in geval van brand- of rookdetectie.

Meer info over de Belgische wetgeving rond rookmelders zowel voor Vlaanderen, Wallonië en Brussel? Raadpleeg de site Belgium.be waar u alle detailinfo voor huurwoningen, nieuwbouwwoningen enz. vindt.

Geschreven door Danny Rogge