Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

PEMSA introduceert de Megaband® kabelladder

13/05/2020

PEMSA introduceert met Megaband® een nieuwe kabelladder voor industriële toepassingen. Megaband® staat garant voor een snelle, eenvoudige montage en een maximale draagcapaciteit.

Bekijk hier het filmpje rond Megaband® en het gamma bijhorende accessoires:

De voornaamste kenmerken op een rijtje

  • Megaband® kabelladders zijn uitgerust met een geïntegreerd verbindingssysteem voor het snel koppelen van lengtes en hulpstukken. Koppelstukken zijn daardoor niet nodig, enkel de gepaste M8 bouten en moeren.
  • De kabbelladders zijn verkrijgbaar in een uitgebreid gamma afwerkingen, geschikt voor verschillende toepassingen:

    - Sendzimir verzinkt voor binnenopstellingen
    - thermisch verzinkt voor buitentoepassingen
    - roestvast staal met hoge corrosieweerstand
  • Ze zijn beschikbaar in hoogtes van 60, 85, 100, 120 en 150 mm en breedtes van 100 tot 1000 mm.
  • De sporten zijn afwisselend naar boven en naar beneden gemonteerd, wat de bevestigingsmogelijkheden van de kabels verhoogt.
  • Megaband® kabelladders beschikken over een uitstekend draagvermogen, variërend van 150 tot 300 kg bij een afstand van 2 meter tussen de steunen.
  • Dankzij het afgeronde profiel van de zijbomen beschikken de ladders over een veiligheidsrand. Deze rand zorgt er tevens voor dat de deksels schroefloos ingeklikt kunnen worden.
  • Een breed gamma aan accessoires is verkrijgbaar: bochten (van 90º en 45º), kruisstukken, T-stukken, daalstukken, stijgstukken, … Deze beschikken bovendien allemaal over dezelfde technische eigenschappen als de ladders: de geïntegreerde koppelstukken, de corrosiebestendigheid enz.
  • Net als de andere producten van PEMSA is Megaband® ontwikkeld in overeenstemming met de internationale standaard voor kabeldraagsystemen IEC61537 en voldoet het aan alle normen. Het is voorzien van een CE-certificaat conform de laagspanningsrichtlijn 2014/35 / EU en de goedkeuring voor spoorweginstallaties, tunnels en ondergrondse infrastructuren.

Geschreven door Pascal Onderbeke