Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

Webinar DEHN bliksembeveiliging voor bordenbouwers en studiebureaus

29/10/2020

Korte inhoud:

Zowel in de woning als op kantoor wordt in toenemende mate gebruik gemaakt van elektronische apparatuur. Dergelijke apparaten zijn gevoelig voor overspanningen afkomstig van bliksem of schakelhandelingen. Schade leidt niet alleen tot hoge kosten, een langdurige uitval in een bedrijfsomgeving kan zelfs catastrofale gevolgen hebben. Met een correct opgebouwde beveiliging kan dit risico vermeden worden.

Tijdens dit webinar maken we je wegwijs in de wereld van bliksem en de beveiliging tegen de gevolgen. De juiste keuze van componenten voor de te beveiligen installatie wordt uitgebreid toegelicht, evenals de correcte installatie ervan. Aan de hand van praktische voorbeelden kom je te weten hoe een degelijke beveiliging wordt opgebouwd.

Programma:

 • Oorzaken en gevolgen van bliksem
 • Algemene beveiligingsstrategie voor residentiële, tertiaire en industriële gebouwen
 • Installatieregels
  - Kabelkeuze (kortsluitvast, sectie, lengte)
  - Voorzekering: hoe en waarom
  - Tips & tricks
  - …

Sprekers

                        
Cédric Ryckaert
spreker
   
Roeland Struye
spreker

Karel Dewulf
moderator

Een webi...wat?

Een webinar is een interactieve, online opleiding die je vanaf elke locatie live kunt bijwonen. Dankzij de ingebouwde chatfunctie kunnen er volop vragen gesteld worden. Schrijf je in via onderstaand formulier en je ontvangt een automatische bevestiging met kijklink. Ben je niet vrij op het vastgelegde tijdstip? Geen probleem! Mits inschrijving krijg je na afloop van de uitzending de replay-link toegestuurd, zodat je de opname op elk gewenst moment kunt bekijken.

Nog 106 vrije plaatsen

Praktische info:

 • Locatie:Online
 • Wanneer:29/10/2020
 • Uur:14u00
 • Kostprijs:Gratis