Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

JUNG Catalogus App

De informatieve JUNG catalogus App maakt de gedetailleerde productinformatie altijd eenvoudig toegankelijk. Uitgerust met de complete hoofdcatalogus, bevat de App de volledige productportfolio in een overzicht, inclusief technische informatie, bestekteksten en afbeeldingen. Daarmee is de catalogus App bijzonder geschikt voor installateurs, architecten en adviseurs: laadt u de App op uw tablet of computer en u heeft alle informatie in één oogopslag! Nog een voordeel: de volledige functionaliteit van de App heeft u ook zonder internetverbinding in de offlinemodus. Zo heeft u ook bij uw klanten altijd de juiste informatie bij de hand.

Download hier de juiste versie.