Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

Over Stagobel

Sinds 1977 is Stagobel exclusief invoerder voor de Belgische markt van gerenommeerde Belgische en buitenlandse elektrische installatiematerialen. 
Wij zijn een team van 38 gedreven medewerkers. Vanuit onze thuisbasis in Deinze leveren wij producten en diensten over gans België waarmee onze klanten op een efficiënte wijze de veiligheid, de betrouwbaarheid, de flexibiliteit, de duurzaamheid en het comfort van elektrische installaties in industrie, kantoor en woning kunnen verhogen.
Ooit begonnen als leverancier van metalen kabelgoten (Stagobel= Stalen Goten België) is ons productportfolio inmiddels fors uitgebreid en spitsen we ons thans toe op 5 domeinen: kabeldraagsystemen voor industrie en kantoor, industrieel CEE materiaal, woning- en gebouwenautomatisering, bliksem- en overspanningsbeveiliging en laadstations voor e-mobility. Wij richten ons tot de professionele markt (B2B).


 

 

 

 

Onze missie

Stagobel is leverancier van elektrisch materiaal voor industriële, tertiaire en residentiële toepassingen. Wij verkopen naar de professionele markt kabeldraagsystemen, bliksembeveiliging, CEE-contactmateriaal, oplossingen voor smart home & buildings en laadstations voor elektrische voertuigen.
Wij willen bijdragen in het succes van onze klanten door hen snel, professioneel en met kennis van zaken te adviseren over de keuze en aanwending van onze producten.
Door hen een efficiënte orderafhandeling en een uitmuntende leverservice te garanderen willen wij onze klanten maximaal ontzorgen.
Met onze klanten, leveranciers, verdelers en medewerkers gaan wij open, vriendelijk, respectvol en in vertrouwen om.

Onze visie

Onze slogan is “Support Matters”. Onze ondersteuning maakt het verschil. Meetbaar in cijfers, gewaardeerd door de klant. Dat is onze ambitie. Dat is waarvoor we gaan.

Kwaliteit is ons handelsmerk

Onze partner-fabrikanten dragen innovatie, kwaliteit, design en veiligheid hoog in het vaandel. U kan erop rekenen en vertrouwen. Hun doordacht ontworpen producten beantwoorden aan de noden van de klant. Onze fabrikanten innoveren en investeren in de toekomst om u en de sector optimaal te ondersteunen.

Kennis

De gespecialiseerde kennis van onze producten werd doorheen de jaren zorgvuldig opgebouwd in ons team van goed opgeleide, ervaren specialisten. Wij denken graag met u mee. Voor aanbevelingen tijdens het ontwerp, de uitvoering of bij de indienststelling van uw project kan u rekenen op onze ondersteuning. Snel en professioneel. Voor onze afdeling woning- en gebouwenautomatisering kan u bovendien vertrouwen op een professionele service na verkoop.
Wij delen ook graag onze kennis en ervaring. Sluit aan bij onze veelvuldig georganiseerde en bijgewoonde workshops, opleidingen, seminaries en blijf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en trends. Zo kan u uw klant met kennis van zaken adviseren.

Partnership

Als familiale KMO beseffen we als geen ander dat onze klanten het fundament vormen van onze bedrijfsvoering. Een sterk partnership met onze klanten en fabrikanten, gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen, vormt een solide basis voor morgen. Dankzij een nauwe samenwerking met het netwerk van de professionele elektro-groothandel zijn onze producten makkelijk en snel beschikbaar over gans België.
Op Stagobel kan je rekenen. We beloven enkel wat we kunnen realiseren en beschouwen afspraken als bindend. Commitment ten top!