Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

Waarom kiezen voor Stagobel Electro?

  • Lever een perfect resultaat af dankzij kwaliteitsproducten van toonaangevende fabrikanten. 
  • Laat u voor elk project of technische uitdaging bijstaan door ons ervaren support-team
  • Houd uw kennis up-to-date via onze frequent georganiseerde workshops
  • Beschik snel over de gewenste producten dankzij onze grote, lokale voorraad.

Support matters, van ontwerp tot service na verkoop.

  • Haal het maximum uit ons productgamma. Doe een beroep op onze kennis en ervaring
  • Advies bij meer dan 10.000 producten: online, telefonisch of op uw werf
  • Workshops waarin u onze producten optimaal leert toepassen en u de nieuwste innovaties ontdekt
  • Online documentatiezone met bestekteksten, technische fiches en meer ...

Ontdek onze support

JUNG KNX brengt sfeer in huis Tollenberg

Huis Tollenberg, een voormalige dokters­ en notariswoning in Schilde uit 1770, werd na een grondige renovatie omgetoverd tot een unieke conceptstore waarin alles rond totaalbeleving draait. In de showroom Tollenberg worden interieur, design, lifestyle en gastronomie naadloos met elkaar verweven.

Zo kreeg elke kamer, met behoud van het authentieke karakter, een eigen ‘look & feel’ waarbij stalen frames, grote glaspartijen, marmeren objecten, warme kleuraccenten en fluwelen stoffen perfect met elkaar gecombineerd werden. Daarvoor stonden de negen partners, elk met hun eigen expertise in interieur, design en lifestyle, garant.

Voor de uitwerking van het domotica concept stond de integrator Smart Living uit Hasselt in. Deze firma opteerde voor het JUNG KNX gebouwenbeheersysteem om de verlichting van het pand op een uiterst intuïtieve, flexibele en gebruiksvriendelijke manier te bedienen. Daarbij is de creatie van de diverse sferen, passend bij elke ruimte, een grote meerwaarde.

In elke ruimte komt het JUNG schakelmateriaal, gaande van schakelaars over stopcontacten tot data­aansluitpunten, volledig tot zijn recht. Een brede waaier aan JUNG KNX druktoetsten werd geïnstalleerd, steeds passend bij het eigen karakter van de ruimte. Zo ontdek je er onder meer de F40 en F50 bedieningen in de reeksen LS 990 en A creation, in diverse materialen en kleuren zoals wit, messing, antraciet… tot de reeks Les Couleurs® Le Corbusier.

Dankzij de vakkundige integratie van het JUNG KNX systeem alsook de geslaagde keuze van het JUNG schakelmateriaal door de firma Smart Living worden in de conceptstore Tollenberg design en comfort naar een nog hoger niveau getild. Huis Tollenberg is voor Smart Living dan ook de ideale referentie én tweede showroom om klanten van dit domotica concept te overtuigen.

Lees verder

Stagobel kabelmanagement in woonzorgcentrum

Het woonzorgcentrum Sint­Rafaël te Liedekerke ondergaat grote uitbreidingswerken. Het nieuwe complex bestaat uit 99 woonzorgkamers, 2 meerpersoonskamers en 3 assistentiewoningen.

Omdat het de bedoeling is om het woonzorgcentrum kleinschaliger te organiseren en het zo aangenamer te maken voor de bewoners wordt het woonzorgcentrum opgedeeld in twee sites, nl. Residentie Rafäel en Residentie Sara. In het nieuwe concept wordt de nieuwbouw onderverdeeld in ruimtes voor kleinere leefgroepen en worden bijvoorbeeld lange gangen vermeden.

Het complex telt verschillende verdiepingen en is telkens in drie zones opgedeeld: de twee buitenzones gereserveerd voor kamers voor de bewoners en het middenblok waarin o.a. de kantoren, een kiné­ruimte, een cafetaria met terras, een kapper… ondergebracht zijn. Vermelden we ook nog dat het woonzorgcentrum over een prachtige, omheinde tuin zal beschikken waar de bewoners zich kunnen verpozen.

Voor dit project werd de studie van de elektrotechnieken uitgevoerd door ingenieursbureau Istema uit Gent. De Stagobel materialen werden vakkundig geplaatst door de installateursfirma EEG Group uit Gullegem.

Voor het kabelmanagement van dit nieuwbouwproject werd geopteerd voor diverse gamma’s uit het Stagobel productassortiment om de kabels voor allerlei technieken en nutsvoorzieningen in goede banen te leiden. Zo monteerde men diverse honderden meters Pemsaband met
C-beugels op de hoofdtracés zoals in gangen en grote ruimtes. Voor de aftakking naar de kleinere ruimten werd gekozen voor de PEMSA plafonddraadgoot omwille van de eenvoudige en snelle montage, wat uiteraard de nodige tijdswinst opleverde. WIBE kabelladders werden omwille van hun robuust karakter gemonteerd in de stijgkokers. Vermelden we tenslotte ook nog dat het JUNG schakelmateriaal in het tijdloos design van de LS990 reeks geïnstalleerd werd.

Lees verder

Vorige
Volgende
WIBE
STAGO
PEMSA
PUK
KOPOS
IDT
TELETASK
RADEMACHER
WHD
MENNEKES
byNUBIAN
DEHN+Söhne
DIVUS
DUCTEL
IBConnect
JUNG
MENNEKES e-Mobility