Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

IBConnect

Stagobel is de exclusieve verdeler in België van de bureautica-aansluitingen van het merk IB CONNECT. Deze jonge dynamische onderneming heeft als business mission het ontwerpen en produceren van probleemoplossende producten voor gebruiksklare werkplaatsen. Bij het betreden van kantoren, vergaderzalen, laboratoria, hotelkamers, bibliotheken en industriële omgevingen wensen we immers onmiddellijk over een werkvlak te beschikken met een eenvoudige toegang tot spraak, data, multimedia en elektrische voeding. IB CONNECT aansluitingen realiseren dit in een oogwenk.

IB CONNECT beseft dat elke werkpost eigen noden heeft en biedt dan ook een brede waaier aan oplossingen, met speciale aandacht voor een aan de omgeving aangepast design en een éénvoudige bediening.

Stagobel biedt met de producten van IB CONNECT een nog ruimer aantal oplossingen voor tertiaire omgevingen. Het IB CONNECT gamma vormt dan ook een uitstekende aanvulling tot de kwalitatieve vloerdozen, wandgoten en distributiezuilen uit het Stagobel-pakket.