Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

Waarvoor we staan

Op het vlak van diensten maken we het verschil door de manier waarop we onze kwalitatieve producten verdelen. SUPPORT MATTERS is hierbij ons credo. Elk project succesvol opleveren is onze drijfveer.

Kwaliteit is ons handelsmerk. Onze partner-fabrikanten dragen kwaliteit, design en veiligheid hoog in het vaandel. Hierop kan je rekenen en vertrouwen. Hun doordacht ontworpen producten beantwoorden aan de noden van de markt. Onze fabrikanten innoveren en investeren in de toekomst om jou en de sector optimaal te ondersteunen.

Werken bij Stagobel

Samen Duurzaam Zorgen, voor elkaar, onze klanten, onze partners en onze omgeving. Kiezen voor Stagobel is kiezen voor persoonlijke groei en ontplooiing in een bruisende sfeer binnen een succesvol, ambitieus bedrijf.

Samen - gedreven & gepassioneerd - 1 team

Als team staan we op ons sterkst. Door samen te werken boeken we onze grootste successen. We zijn doordrongen van de 'Support Matters!' mentaliteit. Deze focus is wat ons bindt en vooruit stuwt. Je maakt mee het verschil. Wij omarmen diversiteit. Wij begrijpen dat nét onze individuele verschillen ons als team sterker maken. We werken in een gemoedelijke sfeer en gaan vriendelijk, warm en eerlijk met elkaar om. Hierdoor vormen wij één gedreven team waar we presteren met een lach. Het nemen van initiatief wordt aangemoedigd. Successen worden erkend en samen gevierd. Dergelijke schouderklopjes werken ontzettend motiverend.

We investeren in ons team en in technologie

Als groeiend, stabiel en financieel gezond bedrijf investeren we voortdurend in de ontwikkeling van team en organisatie. Zo kan elkeen zich via individuele opleidingen verder in zijn functie succesvol ontplooien. Ondersteunende investeringen in de infrastructuur en technologie vormen een belangrijke meerwaarde: telefonie in de cloud, digitalisering van onze processen, ergonomie op de werkvloer, ontspanningsmogelijkheden ... Enkel als iedereen zich goed voelt in zijn rol, kan de groep optimaal functioneren én met de nodige ambitie de vooropgestelde doelen realiseren.

Duurzaam Zorgen - Support Matters & our team matters

We zorgen voor elkaar, onze klanten, onze partners en onze omgeving. Ons succes is gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen. Oneshots zijn niet aan ons besteed. Samen duurzaam groeien, dáár draait het om. Wij zijn fier op ieder project dat we helpen realiseren. In zo'n omgeving kan jij je succesvol ontplooien. Ook het milieu en de maatschappij liggen ons nauw aan het hart. We dragen graag ons steentje bij om de wereld groener, eerlijker en duurzamer te maken. Dit blijkt onder meer uit onze deelname aan het VOKA charter voor duurzaam ondernemen (VCDO). Voel jij je al een beetje thuis?