Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

Stationaire toepassingen voor buiten gebruik. Voor vrijstaande installaties

Outdoor locaties behorende tot beurshallen of evenementenzalen moeten ook voorzien worden van de nodige stroomvoorzieningen, net zoals voor de indoor locaties, omdat deze vaak als extra evenementruimtes gebruikt worden. Om de vereiste voorzieningen in deze toepassingsgebieden te realiseren, zijn vaste installatieoplossingen belangrijk, die ontworpen zijn voor de speciale vereisten voor buitengebruik. De bescherming tegen allerlei weersinvloeden, de beveiliging tegen ongeoorloofde toegang en tegen vandalisme maar ook het veilig en gemakkelijk gebruik, steeds aangepast aan de wisselende technische ploegen,  zijn belangrijke troeven voor het maken van de juiste materiaalkeuzes. MENNEKES biedt een uitgebreid portfolio van producten die voldoen aan alle hierboven vermelde aspecten. Vrijstaande oplossingen zijn vaak nodig op uitgestrekte beursterreinen. Voor deze toepassingen zijn afsluitbare energiebolders of distributiezuilen in solide roestvast stalen behuizing van MENNEKES dan weer de meest optimale keuze.

Beveiligde oplossingen voor wand- en mastmontage

Studiebureaus en elektro-installateurs  van gebouwentechnieken moeten voor openbare gebouwen zoals beurs-, congres-en evenementenzalen met strikte voorschriften en eisen rekening houden voor de opbouw van de installatie. MENNEKES ontwikkelt individuele oplossingen op aanvraag zoals bijvoorbeeld contactdooscombinaties in halogeenvrije uitvoering,  conform DIN en 61439 voor gebruik in openbare gebouwen. Met de behuizing uit AMELAN® materiaal  biedt MENNEKES producten aan met hoge mechanische, thermische en elektrische eigenschappen die optimaal te verenigbaar zijn met de hoge chemische weerstand en stabiliteit. Tegen allerlei weersinvloeden en de UV-straling kunnen de MENNEKES contactdooscombinaties eenvoudig, snel en veilig beschermd worden via een extra afkapping van hoogwaardig roestvast staal. Met de beschikbare accessoires vormt  zelfs de montage aan lichtmasten helemaal geen probleem. MENNEKES EverGUM® contactdooscombinaties zijn bij uitstek geschikt voor extern gebruik. De behuizing bestaat uit een massief rubbermengsel, heeft een hoge weerstand en is leverbaar in een gele of zwarte kleur.

Breng gewoon energie waar het nodig is!

Mobiele toepassingen voor indoor en outdoor gebruik

Een intelligent geconcipieerde vaste installatie in professionele kwaliteit is een essentiële vereiste voor elke eventinfrastructuur. De perfecte aanvulling hierop zijn de mobiele oplossingen, waarmee men op elk moment flexibel in beurshallen of congrescentra over energie kan beschikken. Of het nu gaat om exposanten, standenbouwers of organisatoren – het gebruik van mobiele distributie-eenheden maakt het mogelijk om energie toegankelijk te maken op elke plaats van het evenement terrein. In de opbouwfase en tijdens een lopende vakbeurs of conferentie zijn er steeds onvoorziene last minute wijzigingen wat de stroomtoevoer betreft; of het nu voor gereedschap, generatoren, de verlichting, ventilatie, multimedia-installaties, stage-technologie of standservers. Vooral als kort opeenvolgende events op de agenda staan of afwijkende indelingen van ruimtes voor bijvoorbeeld congressen biedt de mobiele contactdooscombinatie met zekerheid de beste oplossing.

EverGUM beursstandcontactcombinatie

Mobiele EverGUM verdeler