Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

Wereldwijde standaard met systeem

Veel vooruitstrevende hotels vertrouwen op KNX. Het intelligente bussysteem is de enige, wereldwijd uniforme, standaard voor toekomstzekere gebouwbeheertechniek. De KNX technologie maakt zowel centrale als individuele koppeling en beheer mogelijk van alle aparte bouwstenen. Daarmee hebben eigenaren, beheerders en investeerders, architecten, ontwerpers en elektrotechnische installateurs zekerheid op de lange termijn. JUNG is medeoprichter van de KNX associatie en ondersteunt daarmee van begin af aan deze bijzonder intelligente technologie.

Van gemakkelijk te bedienen stuurunits tot aan complexe, intelligente installaties bieden de JUNG KNX componenten allesomvattende, toekomstzekere oplossingen voor aansturen, visualisatie en organisatie van de gebouwbeheertechniek. Toepassingen als verlichting, zonwering, verwarming/klimaat, melden/bewaken en multimedia worden daarbij volledig afgedekt.   

Na een lange dag op de hotelkamer aankomen en direct ontspannen. Daarbij neemt het KNX systeem van JUNG verder alles over: de behaaglijke temperatuur, de ideale sfeerverlichting en het juiste entertainment. Wij proberen altijd om het verblijf zo aangenaam en gemakkelijk mogelijk te maken.