Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

Vandaag is het de kinderkamer, morgen een berging, overmorgen een fitnessruimte. De bestemming van een ruimte kan doorheen de jaren wijzigen. Dit betekent nieuwe noden, waaraan uw domoticasysteem zich flexibel dient aan te passen.

De woning wordt te klein en er zal dus bijgebouwd worden. Uw domoticasysteem mag u hierbij niet beperken en moet u steeds de mogelijkheid bieden om op het bestaande systeem verder te bouwen.

Muzieksturing

Via het TELETASK bedieningspaneel de muziekinstallatie of de streaming aan- en uitschakelen, het volume wijzigen, de bron selecteren, een voorkeurzender selecteren, een afspeellijst koppelen aan een sfeer… het kan allemaal!

Er zijn op de markt heel wat audiofabrikanten, die elk voor hun gamma de koppelingsmogelijkheden bepalen. TELETASK biedt u een brede waaier aan integratiemogelijkheden om uw multiroom/multisource audiosysteem te integreren. Afhankelijk van wat het gekozen audiosysteem toelaat (vb. Sonos, Heos, Bose, B&O, Yamaha…) kan een integratie via RS232 of over IP verlopen. Biedt uw audiosysteem deze mogelijkheden niet? Geen nood, ook koppeling via klassiek infrarood is perfect mogelijk.

Toegangscontrole

Via een geïntegreerde toegangscontrole conform de hoogste veiligheidsstandaard tilt het TELETASK systeem uw comfort en uw veiligheid naar een nog hoger niveau.

Via deze integratie wordt bepaald wie en wanneer de woning kan betreden. Toegang wordt één met uw andere domotica functies. Niet alleen een poort of deur kan u hiermee openen maar meteen zal bijvoorbeeld de automatisch afgesloten watertoevoer terug geopend worden. Ook kan de verwarming/koeling naar haar standaardinstellingen gaan, de om veiligheidsredenen afgeschakelde stopcontacten komen terug onder spanning, de ventilatie komt op de juiste stand enz. Dankzij uw TELETASK systeem krijgt u steeds het beste comfort, de hoogste veiligheid en gaat er geen energie verloren.

U wenst een sms te ontvangen wanneer de kinderen, de tuinman of de poetsvrouw aankomen? U wenst via uw smartphone, tablet of PC na te kijken wie zich heeft aangemeld en wanneer? U wenst dat de poetsvrouw enkel binnen een welbepaald tijdskader de deur kan openen en bovendien enkel wanneer u niet op vakantie bent? U wenst ook graag een wekelijks overzicht via mail te ontvangen? TELETASK bezorgt het u allemaal!

Bij verlies van een toegangskaart of -tag hoeft u bovendien geen sloten te wijzigen maar volstaat het om de kaart of tag softwarematig via uw Cloud account te verwijderen. U krijgt daarvoor een beveiligde internetpagina waar u in enkele seconden de toegangsrechten kan aanpassen. Heeft u een nieuwe poetsdienst of ramenwasser? U logt eenvoudig in op uw Cloud account en geeft toegangsrechten voor de afgesproken tijdstippen.