Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

Onze eisen aan design zijn eenvoudig: tijdloos, maar niet saai. Elegant, maar niet bourgeois. Modern, maar niet trendy. Esthetisch, maar niet ijdel. Echte materialen, heldere vormen en een harmonische kleurstelling zorgen daarbij voor een stemmig geheel: JUNG Design. Ideaal voor om in uw hotelconcept op te nemen.

Toegewijd aan het vierkant

De LS range toont zich compromisloos, duidelijk in vorm en materiaalkeuze. Bijvoorbeeld bij het beproefde, bijzonder duurzame design in Duroplast met zijn aangename oppervlak. Ook bij de metaalvarianten worden echte materialen verwerkt. Zij worden allemaal verwerkt met maximaal vakmanschap en precisie.

In de kleuren van Le Corbusier

Kleurkeuze voor moderne techniek

Wereldwijd exclusief biedt JUNG zijn tijdloze LS 990 programma in de originele kleuren van Les Couleurs® Le Corbusier. Bijzonder: elke van de 63 kleuren kan met iedere andere kleur uit het systeem gecombineerd worden. Om de bijzondere kleurdiepte goed tot zijn recht te laten komen, worden de componenten in een speciaal proces met de hand gelakt. Zo ontstaat het matte oppervlak.

Geaccentueerd vormgegeven

Markant in materiaal en kleur, expressief in vormgeving

de A range biedt het perfecte kader voor techniek gericht op de toekomst. En hij kan naar wens ook van echt glas toegepast worden. Voor een altijd stijlvol voorkomen.

Individuele vormgeving

Begrijpelijke functie-aanduiding of het eigen bedrijfslogo in kleur: met de Graphic Tool worden JUNG componenten naar eigen idee gekenmerkt. Naar gelang het materiaal en de kleur met Lasergravure of Kleurendruk. Voor het hele hotel, dan wel per stuk gemaakt. Bovendien kunnen tekstvelden met Labelling zelf geprint worden.