Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

Charge up your day: met AMTRON, het thuislaadstation.

VANDAAG AL AAN MORGEN DENKEN.
AMTRON - De toekomst begint nu.

Elektromibiliteit komt eraan.
Het komt bij u thuis. Snel, geruisloos en schoon. Schoon is het echter alleen als er met regeneratieve energie wordt gewerkt. Is dat wel mogelijk?
Bij MENNEKES hebben zich van oudsher ten doel gesteld om verbindingen te creëren. Nu brengen ze een verbinding tot stand tussen mobiliteit en duurzaamheid. Een verbinding voor het milieu, de energieomslag en de volgende generatie. Een verbinding waarover u beslist - comfortabel en eenvoudig. Deze verbinding noemen we AMTRON.


UW THUISLAADSTATION.

Er zijn dingen in het leven die wel mooi zijn, maar niet bijzonder functioneel. Als ze bij MENNEKES aan design denken, hebben ze het niet alleen over de vormgeving van het product. Zij stellen zichzelf de vraag welke functies hun producten u moeten bieden. Zodat u van het design van AMTRON geniet - maar ook van de mogelijkheden.

Geniet van een thuislaadstation dat design met functionaliteit combineert en daardoor een uniek niveau aan bedieningscomfort, uitrusting en veiligheid bezit.

Een bijzonder voordeel: u hoeft zich nooit meer aan een kabelwirwar te ergeren. In het ontwerp bestaat de mogelijkheid voor een snelle en eenvoudige kabelophaning.


COMFORT VAN DE NIEUWE GENERATIE

Het overzicht behouden: de MENNEKES Charge App geeft informatie over de geladen energie, de bedrijfstoestand, uw energieverbruik en de gemaakte energiekosten. U kunt AMTRON in uw thuisnetwerk integreren. Dit kan met een kabel (LAN) of draadloos (WLAN).

De MENNEKES Charge App laat u alle informatie zien over de status van de lopende lading en u kunt de voortgang op ieder moment op afstand starten of stoppen. Parkeer uw elektrische auto 's middags en sluit deze aan op het thuislaadstation. Het laden start automatisch of op het moment dat u dat wilt - vanuit uw luie stoel.

AMTRON kan zonder het leggen van netwerkleidingen in uw draadloos thuisnetwerk worden opgenomen. Met de geïntegreerde WLAN-module is als alternatief ook besturing zonder thuisnetwerk mogelijk. De perfecte oplossing voor de mobiliteit van de toekomst. Makkelijk, eenvoudig en comfortabel.


NIEUWE MOBILITEIT BELEVEN.

Met de MENNEKES Charge App ervaart u meer over de nieuwe mobiliteit. U zult versteld staan hoe voordelig uw elektrische mobiliteit is in vergelijking tot deze met een brandstofaandrijving. Bij een geschikte netwerkstructuur is met de Charge App een eenvoudig gebruik van het AMTRON thuislaadstation mogelijk, zowel in uw eigen garage als op een parkeerplaats van een groep huizen.

Overzicht. Statistiek. Voertuiggegevens. Toegangsbeveiliging.

  • RFID-laadkaart verbonden met Charge App: hier kunt u een lijst met meerdere laadkaarten aanleggen en beheren om de toegang te regelen.
  • Besturing op afstand: start, pauzeer of stop het laden eenvoudigweg met de Charge App. Hier wordt de start-stopfunctie met een PIN-code beveiligd.
  • Direct aan het apparaat aangemelde RFID-laadkaarten: hiervoor is geen netwerk of App vereist.

ENERGIEKOSTEN VERMINDEREN.

Het AMTRON thuislaadstation heeft naast de besturing op afstand nog drie laadmodi om uw energiekosten te verminderen of het gebruik van zelf opgewekte zonne-energie te maximaliseren. Tank stroom op het moment dat het tarief het gunstigst is. Helemaal automatisch. Als u geen extra energiekosten wilt, laad dan gewoon de stroom uit uw zonnepanelen.

  • Geprogrammeerd laden: hier kunt u een lijst met meerdere laadkaarten aanleggen en beheren om de toegang te regelen.
  • Laden via het netwerk: start, pauzeer of stop het laden eenvoudigweg met de Charge App. Hier wordt de start-stopfunctie met een PIN-code beveiligd.
  • Home Energy Management: hiervoor is geen netwerk of App vereist.