Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

Ongecompliceerd. Eigentijds. Groen.

MENNEKES laadoplossingen voor huurders.

Energie voor de auto via facturering van bijkomende kosten

De MENNEKES expert heeft ons precies uitgelegd wat we moeten doen. Heel eenvoudig: mijn verhuurder heeft het AMTRON-laadstation op mijn parkeerplaats laten installeren en de bekabeling zo gelegd dat de afgenomen stroom door de teller van mijn woning wordt geregistreerd. Zo verschijnt het gehele stroomverbruik van mijn auto op mijn factuur via bijkomende kosten. En omdat de AMTRON Basic met een sleutel vergrendeld is, heeft niemand anders toegang tot mijn laadstation.

Mobiel op de hoogte: met de MENNEKES Charge app

De installateur heeft alles doordacht opgelost: bij de stroomkabel werd een extra netwerkkabel gelegd en met mijn router verbonden. Met de MENNEKES Charge app heb ik nu altijd alles in beeld: energieverbruik, stroomkosten, bedrijfstoestand en natuurlijk de geladen energie. Vanochtend gaf hij aan dat er vannacht voldoende stroom werd getankt. En zo kon ik met een maximaal bereik naar het werk rijden.

Laden en beheren gemakkelijk met een kaart

Mijn vriendin rijdt ook met een elektrische auto. Maar bij haar was het niet mogelijk de stroomkabel met de teller te verbinden. Facturering via bijkomende kosten was dus niet mogelijk. Maar de MENNEKES expert had toch een oplossing: de laadstations worden niet via een teller, maar als vast bedrag afgerekend. Mijn vriendin betaalt dus een kleine maandelijkse toeslag op de parkeerplaats. In plaats van een sleutel worden laadkaarten gebruikt, die de verhuurder heel eenvoudig met de gratis Charge app beheert.

Hoewel we een huurwoning hebben, konden we het thema eMobility voor ons - samen met onze verhuurder - goed oplossen.

Kathi, 34 jaar, webdesigner

 

Voor nog meer info, raadpleeg de website chargeupyourday.be