Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

Perfecte combinatie - multimediacomponenten, netwerktechniek en meer

Telefoon, computer, printer, HiFi- en TV-installatie: al deze componenten vragen om geschikte aansluitmogelijkheden. Of bij u thuis, op kantoor of in een hotelkamer – doordachte aansluitsystemen voor netwerktechniek en multimedia bieden u alle mogelijkheden zoals comfort, flexibiliteit en overzichtelijkheid. In het JUNG design worden zij bovendien naadloss geïntegreerd in de rest van de installatie. 

Multimedia-aansluitingen

Vandaag de dag behoren multimediacomponenten tot de vaste onderdelen van ieder interieur, of het nu gaat om woningen, hotels of kantoorinrichtingen. Denk bijvoorbeeld aan spelconsoles en Full HD beeldschermen in de woonkamer, een beamer in de conferentieruimte en LCD monitors op de werkplek. Ook in hotelkamers willen gasten hun laptop of digitale camera kunnen aansluiten. Hoe kunnen we dit realiseren zonder chaos bij de bedrading te veroorzaken? 

Met het JUNG Multimedia-aansluitsysteem biedt u een overtuigend antwoord. De componenten voor HDMI, VGA, DVI en USB 2.0, installeert u alle componenten precies daar waar zij nodig zijn. De kabels worden daarbij uit het zicht in de wand weggewerkt. Het systeem bevat aansluitingen voor analoge, digitale én mobiele apparatuur. Uitgevoerd in diverse JUNG designs integreert u alle componenten harmonieus in de bestaande installatie.  Meer over Multimedia-aansluitingen 

USB-laadcontactdoos 

De nieuwe USB-laadcontactdoos van JUNG maakt een einde aan de chaotische verzameling adapters die stuk voor stuk onnodig plaats innemen en verschillende contactdozen blokkeren. Mobiele telefoons, digitale camera's of MP3-spelers: de USB-laadcontactdoos biedt een universele, centrale aansluiting voor het opladen van alle mobiele apparatuur met de universele USB-aansluiting. Wissel een bestaande contactdoos in een meervoudig raam, bijvoorbeeld bij het werkblad in de keuken, uit voor de USB-laadcontactdoos. De USB-laadcontactdoos is uitgerust met twee aansluitingen, zodat er twee apparaten gelijktijdig op één contactdoos geladen kunnen worden. 

Met het oog op de EU-richtlijnen voor standaardisatie van de Micro USB-aansluiting, waarmee momenteel reeds de meeste mobiele telefoons worden uitgerust, en waarmee in de toekomst talrijke andere mobiele apparaten worden uitgerust, bent u met de JUNG USB-laadcontactdoos voorbereid op de toekomst. 
Meer over de USB-laadcontactdoos 

Netwerktechniek

IAE/UAE, ISDN – telefoon, internet en ethernet: voor complete netwerktechniek vindt u bij JUNG gegarandeerd de passende oplossing, van eenvoudige huisaansluiting tot aan complexe buro-uitrusting. Zo combineert u uw netwerkcomponenten heel doelgericht daar waar zij nodig zijn –  en dat ook in het uitgebreide JUNG design.
Meer over Netwerktechniek

Antenne-aansluitingen  

Ook uw satelliet en kabelontvangst zijn met de moderne techniek van JUNG in goede handen! Passende universele antennecontactdozen in JUNG design zorgen ervoor dat uw TV- en SAT-installatie de beste aansluiting heeft zodat niets uw relaxte televisie-avond nog in de weg staat. 
Meer over Antenne-aansluitingen