Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

De JUNG A range: een combo van creativiteit en verscheidenheid

De moderne A range biedt enorm veel interessante ideeën qua vorm, kleur en materiaal, die in elk interieur passen. Naast o.a. A FLOW en A CREATION is de A VIVA reeks de nieuwste telg in deze familie. Bekijk de A range ook hier.

A VIVA - frame in gesatineerd glas

Afdekramen met matte look: het samenspel van afgeronde kanten en het gesatineerde oppervlak verzacht het glas en zorgt dat de hardheid van het glasmateriaal afneemt.

Design

Alle afdekramen van het A-gamma zijn geschikt voor A VIVA. Vooral afdekkingen in matte kleuren onderstrepen het stijlvolle effect van A VIVA. De reeks biedt dus de mogelijkheid om samen met schakelaars in glas een evenwichtige elektrische installatie te realiseren.

Kleuren

De A VIVA frames in mat glas zijn verkrijgbaar in de kleuren alpine wit, champagne, mokka, kristalgrijs, smaragdgroen, nachtblauw en zwart.

Brede functionaliteit

De afdekramen van de A VIVA range zijn combineerbaar met alle afdekplaten uit de JUNG A range. Hierbij horen schakelaars, stopcontacten (evt. voor internationale systemen), multimedia-aansluitingen, universele LED-dimmers en KNX tasters.

Afdekramen

De frames voor het A VIVA assortiment zijn verkrijgbaar in 1- tot 5-voudige versies. Afhankelijk van de inrichting van de ruimte kunnen ze horizontaal of verticaal worden geïnstalleerd.

Integratie

Voor veel gebouwenbesturingssystemen, zoals JUNG HOME en KNX, biedt het A VIVA gamma professionele oplossingen.

Bekijk ook onze e-catalogus.

Geschreven door Danny Rogge