Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

De nieuwe PowerTOP® Xtra familie

Ongeëvenaard Xtra!
De nieuwe PowerTOP ® Xtra familie van 16 A tot 125 A

Als specialist in contactmateriaal staat MENNEKES wereldwijd als trendsetter bekend. Met de PowerTOP ® Xtra reeks is het steeds de bedoeling kwaliteitsproducten van hoog niveau aan te bieden. Eerst beschikbaar in de versies 63 A en 125 A werd de reeks nu vervolledigd met de varianten 16 A en 32 A!

Eén familie - met alle Xtra's!

Alle industriële CEE stekkers en koppelingen werden opnieuw gedefinieerd. In de toekomst is er nog slechts één PowerTOP® Xtra­familie! Eén familie van 16 A tot 125 A!
MENNEKES heeft haar volledige CEE­knowhow in een duidelijk gestructureerde productfamilie gebundeld. Samen met de beproefde PowerTOP® Xtra in 63 A en 125 A bepaalt de nieuwe PowerTOP® Xtra­familie de CEE­ standaard van 16 A tot 125 A – compleet met X­CONTACT® binnenin!

Beleef de CEEvolution

De vier succesfactoren
Sterke nieuwe Xtra's van 16 A tot 32 A!

PowerTOP® Xtra is nu een complete productfamilie met oplossingen voor ieder toepassingsgebied. Stekkers en koppelingen werden daarbij compleet herwerkt en in elk detail geoptimaliseerd! De nieuwe types van de PowerTOP® Xtra­familie introduceren hierbij vier succesfactoren van professionals voor professionals:

Ontdek de highlights van CEEvolution:

Ergonomie opnieuw gedefinieerd

Eenvoudige montage

Eenvoudige en veilige aansluiting

Alle PowerTOP ® Xtra met X-contact binnenin

Lees hier alles over deze nieuwe PowerTOP® Xtra's

Geschreven door Isabelle Beirlaen

Voor een betrouwbare CEE verbinding die daarenboven minder inplugkracht vergt, is X-CONTACT de idéale oplossing