Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

Filiaal MENNEKES Kirchhundem breidt uit

11/04/2017

Elektromobiliteit is de toekomst! Onze leverancier MENNEKES investeert daarom in een nieuw pand om de groeiende vraag naar laadstations voor elektrische wagens bij te kunnen houden.

Het aantal MENNEKES-medewerkers is in de afgelopen jaren sterk gestegen; daarnaast vraagt de nieuwe bedrijfstak e-Mobility heel wat extra capaciteit.

“Momenteel zitten we heel beperkt in ruimte, maar daar komt met de nieuwe vestiging dus eindelijk verandering in,” aldus Christopher Mennekes over de geplande uitbreiding.

Eind 2014 verwierf  MENNEKES enkele fabriekspanden die nu gefaseerd verbouwd en aangepast worden.

In de eerste fase wordt een nieuw kantoorgebouw in de nabijheid van de bestaande expeditieafdeling opgetrokken. Met een oppervlakte van 2.500m² zal dit gebouw vanaf 2018 de nieuwe werkomgeving voor zo’n 70 medewerkers worden.

In een volgende fase zal het voormalig magazijn tot  een productie- en opslagruimteomgebouwd  worden. Op die manier zijn productie en logistiek flexibel op elkaar afgestemd.

De nieuwe site van ca. 8.000 m² zal dus  ruimte bieden aan ca. 100 medewerkers. Een eerste deel van het project moet klaar zijn eind dit jaar.

 

Wij bij Stagobel Electro kunnen deze uitbreiding alleen maar toejuichen en wensen MENNEKES-team veel succes en vooral plezier en bedrijvigheid in hun nieuwe vestiging.