Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

DIVUS touchpanels en videofoons

Als gerenommeerd fabrikant van touchpanels en complete visualisatie-oplossingen voor woningen, kantoren, hotels… staat DIVUS garant voor Duitse kwaliteit met een strak Italiaans design. De DIVUS producten zijn dan ook een unieke aanvulling op onze domotica oplossingen.

De TOUCHZONE design-touchpanels in witte of zwarte uitvoering zijn beschikbaar in 7”, 10”, 15” of 19” formaat en zijn zowel horizontaal als verticaal monteerbaar. Dankzij het Android besturingssysteem kan in een handomdraai quasi elke app voor de sturing van de gebouwentechnieken geïnstalleerd worden: de DIVUS Videophone app maakt van uw TOUCHZONE een videofoon binnenpost, de iSGUI- en Porta-app van TELETASK om de woning te beheren, de JUNG-Smart-Visu-app voor het bedienen van de KNX installatie, de Sonos-app om de muziekinstallatie aan te sturen enz.

De innovatieve DIVUS CIRCLE videofoon buitenpost met aanraakscherm vormt een exclusieve aanvulling op de TOUCHZONE touchpanels. Hij is uniek dankzij – zoals de naam het laat vermoeden – zijn ronde vorm. Naast videofoon doet de DIVUS CIRCLE ook dienst als wandlamp, butler en waakhond... Kortom, het toestel heeft tal van functionaliteiten van onschatbare waarde. De DIVUS CIRCLE is ideaal voor zowel eengezinswoningen, villa’s, residentiële complexen en flatgebouwen.

Met DIVUS TOUCHZONE als binnenpost en DIVUS CIRCLE als buitenunit staat het DIVUS deurcommunicatiesysteem garant voor totaal comfort, een verhoogde veiligheid en een elegant design.

Alle DIVUS producten zijn voortaan ook consulteerbaar via de Stagobel online cataloog, waar u naast alle technische specificaties, montagerichtlijnen… ook in de MyStagobel modus inzage krijgt in voorraad en brutoprijs.

Geschreven door Koen Debruyne