Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

DIVUS touchpanels

DIVUS touchpanels en visualisatie van gebouwentechnieken

Als gerenommeerd fabrikant van touchpanels en complete visualisatieoplossingen voor woningen en industrie staat DIVUS garant voor Duitse kwaliteit met een strak Italiaans design.

De DIVUS TOUCHZONE touchpanels zijn dan ook een unieke aanvulling op onze domotica oplossingen. De TOUCHZONE reeks is een gamma glas-touchpanels in wit of zwarte uitvoering. Deze Android aanraakschermen, beschikbaar in 7”, 10”, 15” of 19”, kunnen zowel horizontaal als verticaal gemonteerd worden.

Dankzij het Android besturingssysteem kan in een handomdraai quasi elke app voor de sturing van de gebouwentechnieken geïnstalleerd worden: de iSGUI- en Porta-app van TELETASK om de woning te beheren, de Sonos-app om de muziekinstallatie aan te sturen, de JUNG-Smart-Visu-app voor het bedienen van de KNX installatie etc.

De TOUCHZONE reeks kan gevoed worden via een 24V DC voeding en de 7” en 10” schermen kunnen zelfs via PoE gevoed worden. Verder kunnen de toestellen onderling als intercom gebruikt worden. Ook een combinatie met de DIVUS OPENDOOR als videofonie binnenpost behoort tot de mogelijkheden. Alles weten? Breng een bezoekje op onze stand en onze specialisten geven u een volledig overzicht van alle mogelijkheden.

Geschreven door Koen Debruyne