Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

Fotozoektocht voor het goede doel: prijsuitreiking & opbrengst

29/09/2020

Wedstrijd voor het goede doel

In het kader van duurzaam ondernemen zette het Stagobel-team deze zomer een corona-proof actie op poten om geld in te zamelen voor het goede doel. Zo lanceerden we de allereerste Stagobel fotozoektocht! Als goed doel kozen we dit jaar opnieuw voor DVC Heilig Hart Deinze, een dienstverleningscentrum dat ondersteuning biedt aan ca. 400 kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking.

Deelnemers konden een of meerdere antwoordformulieren van € 5 aankopen om kans te maken op een leuke prijs. Na bijna drie maanden stappen en speuren - van 3 juli t.e.m. 20 september - is de grote Stagobel fotozoektocht nu ten einde en kennen we ondertussen het resultaat.

Prijsuitreiking, receptie en opbrengst

Als afsluiter organiseerden we op vrijdagavond 25 september in ons magazijn een prijsuitreiking inclusief receptie met drankjes en frietjes (voorzien door onze sponsor Agristo). De opbrengst van de receptie ging integraal naar ons goede doel. We konden rekenen op een mooie opkomst van deelnemers en sympathisanten, waarvoor dank!

Wat heeft de actie precies opgeleverd? Met de 169 verkochte deelnameformulieren en de extra sponsoring haalden we een ingezameld bedrag van maar liefst € 1.195! Onze zaakvoerder Karel verdubbelde dit bedrag zodat we een cheque van € 2.500 aan DVC Heilig Hart konden overhandigen. Samen met de opbrengst van het avondevent resulteerde dit in een mooie € 3.041.

Met dit bedrag werd een nieuw speeltuig voor de dagopvang gekocht (zie hieronder). Speelplezier gegarandeerd voor de kids van de dagopvang!

Op deze avond mochten we uiteraard ook enkele winnaars blij maken. Een dikke proficiat aan deze topspeurders! Voor een overzicht van de prijzenpot, de winnaars, maar ook het juiste antwoord van de fotozoektocht kan je hier de presentatie bekijken.

Bedankt voor jullie massale steun!

Bij deze willen we alle deelnemers alsook onze gulle sponsors nog eens uitgebreid bedanken om dit initiatief te steunen:

Geschreven door Laure Cremers