Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

Wedstrijd: de grote Stagobel fotozoektocht 2020

20/08/2020

Bij Stagobel Electro zetten we ons beste beentje voor om ons te engageren als duurzame onderneming die betrokken is bij de omgeving. In deze context organiseren we elk jaar een activiteit ten voordele van een goed doel. Dit jaar schenken we de integrale opbrengst graag aan Heilig Hart Deinze, een dienstverleningscentrum dat ondersteuning biedt aan ca. 400 kinderen, jongeren en volwassenen met mentale en/of fysieke beperkingen. Met dit initiatief willen we hen ondersteunen bij de aankoop van een nieuw speeltuig voor de speeltuin van hun dagopvang.

Daarvoor lanceren we deze zomer de grote Stagobel fotozoektocht! Na inschrijving ontvang je het deelnameboekje met daarin alles wat je nodig hebt om deel te nemen. Je krijgt een routebeschrijving en een reeks foto's in willekeurige volgorde. Het is de bedoeling om de route te volgen en de foto’s in de volgorde plaatsen waarin je de gefotografeerde items onderweg spot. Met jouw deelname steun je een goed doel én maak je kans op een leuke prijs: double win!

Praktisch:

  • De fotozoektocht loopt van vrijdag 3 juli 2020 t.e.m. zondag 20 september 2020 middernacht.
  • De wandelroute van 4,7 km loopt deels door industriepark De Prijkels en rond de Surfput in Deinze.
  • De prijs bedraagt € 5 per antwoordformulier. Elk antwoordformulier is gekoppeld aan een unieke deelnamecode waarmee je één antwoord kan inzenden. De code wordt gevalideerd nadat het deelnamebedrag is vereffend. Je mag meerdere deelnameformulieren aankopen en insturen om je kansen te vergroten.
  • Winnaars wedstrijd: op vrijdag 25 september vanaf 16u30 vindt de receptie + prijsuitreiking plaats (bij voorkeur live, zo niet virtueel) bij Stagobel. Iedereen welkom!

Zin om mee te stappen en speuren voor het goede doel?

Schrijf je heel eenvoudig in!

Inschrijven kan via Facebook, e-mail of tijdens de kantooruren aan het onthaal van Stagobel Electro.

via Facebook: ga naar onze Facebook-pagina en stuur ons snel even een chatberichtje! We antwoorden zo snel mogelijk om je inschrijving verder te regelen.

- via e-mail: stuur een mailtje naar wedstrijd@stagobel.be met vermelding van je volledige naam en het gewenste aantal deelnamecodes. Daarop sturen wij jou het deelnamepakket: deelnameboekje met alle info + een handige printversie van route en fotoverzameling + het antwoordformulier vergezeld van de unieke code(s). Schrijf vervolgens het deelnamebedrag over op rekeningnummer BE59 7360 6887 5926. Belangrijk: vermeld als vrije mededeling de referentie die je in onze antwoordmail toegestuurd zal krijgen.

- bij Stagobel: kom tijdens de kantooruren langs en schrijf je in aan het onthaal. Je kan ter plaatse contant betalen en ontvangt een gedrukt deelnamepakket. Dit kan elke werkdag van 8u tot 12u en van 13u tot 17u (vrijdag tot 16u).

Via de ontvangen inschrijvingsbijdragen en de consumpties (hapjes & drankjes) op de prijsuitreiking hopen we een mooi bedrag bijeen te kunnen sparen voor ons goede doel. Om ons initiatief een extra duwtje in de rug te geven, klopten we voor sponsoring aan bij enkele buurbedrijven, die wij bij deze erg willen bedanken:

Alvast bedankt voor jullie enthousiaste deelname, heel veel succes en geniet van de wandeling!

image: freepik.com