Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

IBconnect bureautica-aansluitingen

13/11/2018

De geschikte aansluitoplossing voor elke werkplek!

IBCONNECT bureautica-aansluitingen bieden de ideale oplossing om elke werkplek eenvoudig en functioneel te voorzien van aansluitingen voor stroom en voor spraak-, data- en multimedia-systemen. Zo heeft IBCONNECT modules voor inbouw en opbouw op het bureaublad. Zo is elke werkplek, of het nu gaat om een bureaublad, auditoriumzitje, keukenaanrecht… afgestemd op de huidige en de toekomstige aansluitbehoeften.

De aansluiting UNIT is de ideale én eenvoudige oplossing om elke werkplek en elk type meubilair functioneel te voorzien van de nodige aansluitpunten. UNIT wordt veelvuldig geïnstalleerd in onder meer auditoria en bibliotheken. UNIT werd onlangs opnieuw geconfigureerd en is nu ook beschikbaar met een USB connector type-C.
Deze micro-aansluiting levert een aantal voordelen op. Zo heeft de aansluiting geen boven- of onderkant meer. Hoe u het kabeltje ook inplugt, het zit meteen correct. Verder is deze USB connector type-C nu ook voorzien voor enerzijds een grotere stroomtransfer maar anderzijds ook voor datatransfer. Ook dit is dus een groot pluspunt!

Met de UNIT in deze nieuwe configuratie beschikt de gebruiker over een kleine kabelgeleider (110 mm), een stopcontact, een USB connector type-C en een lege module voor het toevoegen van een multimedia-aansluiting (USB-oplader, RJ45, HDMI, data USB...).

Geschreven door Stijn Cosaert