Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

Bezoek onze JUNG-stand op ARCHITECT@WORK Kortrijk

Data: donderdag 21 en vrijdag 22 oktober 2021 – telkens van 10u tot 20u
Locatie: Kortrijk Xpo – Hall 4 & 5
Stagobel stand: 149

Op 21 en 22 oktober 2021 zullen we met onze JUNG-stand te vinden zijn op ARCHITECT@WORK Kortrijk, dé vakbeurs voor architecten, interieurontwerpers en andere geïnteresseerden binnen dit domein.

Ontdek op onze stand alles over het uitgebreide gamma design schakelmateriaal van JUNG. U maakt er kennis met de nieuwste innovaties, zoals de stopcontacten met ingebouwde USB-laders, de retro LS 1912 tuimelschakelaars met indicatie-LED en de matte schakelaars in grafietzwart en sneeuwwit. Natuurlijk is er ook plaats voor de gevestigde waarden binnen het gamma: de LS-reeks biedt een uniform design voor uiteenlopende functionaliteiten, met voor ieder interieur de gepaste variant.

Breng ons dus zeker een bezoekje! Onze standbemanning helpt u bij het vinden van de ideale oplossing voor uw specifieke toepassing.

Ontdek het uitgebreide JUNG gamma

De serie LS: een uniform design voor uiteenlopende toepassingen

De tijdloze schakelaarserie LS van JUNG staat voor elegantie en meervoudige functionaliteit – als LS 990 met een kenmerkend smal afdekraam, als LS ZERO ultravlak ingewerkt in de wand of in meubels, eye-catching als LS CUBE voor opbouw, of met een retro touch als de tuimelschakelaar LS 1912. De schakelaars met trendy designlook maken elk interieur op stijlvolle wijze compleet. De nieuwe technologische upgrades, zoals de tastsensoren en ruimtecontrollers of de stopcontacten met USB-aansluiting, maken het LS 990 assortiment tot innovatieve allrounder. De keuzemogelijkheden zijn eindeloos, van het Les Couleurs® Le Corbusier kleurenpalet ­– met 63 harmonieus combineerbare tinten – tot de metalen uitvoeringen.

LS 990: de tijdloze schakelaar

De iconische LS 990 schakelaars combineren tijdloos design met hedendaagse functionaliteit. Al sinds 1968 inspireert de reeks met zijn uiterst eenvoudige en nog steeds eigentijdse elegantie. Gebaseerd op een klassiek vierkant, wordt bijna het volledige schakelaaroppervlak benut. Het design is beschikbaar als klassieke inbouwschakelaar, maar met LS CUBE tevens als opbouwvariant en als ultravlakke versie voor wand- en meubelinbouw met LS ZERO. Voor alle varianten is er een brede waaier aan toepassingen en functies beschikbaar, ook voor smarthomebediening.

De nieuwste innovaties

De JUNG stopcontacten met geïntegreerde USB-laadunits zijn echte multitalenten. Ze zijn bijzonder handig wanneer meerdere apparaten snel en/of gelijktijdig opgeladen moeten worden, ideaal dus voor de home office of op kantoor. De creatieve, op het gebruik gerichte vormgeving kent daarbij nauwelijks grenzen, omdat de basiselementen en afdekramen naar wens kunnen worden gecombineerd en verkrijgbaar zijn in een breed scala aan kleuren en uitvoeringen.

Retro in een eigentijds jasje: met de tuimelschakelaar LS 1912 introduceerde JUNG een stukje traditie en nostalgie in de 21ste eeuw. JUNG heeft deze reeks verder ontwikkeld, zodat de tuimelschakelaar nu ook beschikbaar is met indicatieled. Het verlichte tuimelelement signaleert niet alleen de schakelstand, maar wijst ook de weg naar de schakelaar in het donker. Verkrijgbaar in de hoogwaardige metalen uitvoeringen aluminium, roestvrij staal, messing en glanzend chroom.

Onlangs deden de matte kleuren grafietzwart en sneeuwwit hun intrede in de JUNG designreeksen LS 990, LS Zero, LS CUBE, A 550 en A FLOW. Schakelaars en contactdozen in fluweelzacht grafietzwart mat zorgen indrukwekkende accenten op donkere wanden. Dankzij het elegante sneeuwwit harmonieert het schakelmateriaal perfect met verschillende wandstructuren.

Geschreven door Roeland Struye