Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

JUNG KNX F 40

Eenvoud in bediening & een veelvoud van functies

Een eenvoudige bediening: hiervoor staat de JUNG KNX drukknop F 40 garant. Dankzij de grote druktoetsen is deze schakelaar bijzonder handig voor het aansturen van tal van functies en het oproepen van scènes in het KNX-systeem.

F 40 is beschikbaar in een uitgebreide waaier van materialen en kleuren, passend bij of net contrasterend met elk interieur: van aluminium, roestvrij staal, glanzend chroom tot goudkleur en messing. Bovendien is de F 40 verkrijgbaar in de LS, A, AS en CD reeksen.

In combinatie met KNX RF werkt de F 40 draadloos zodat deze exact op de gewenste plaats kan gekleefd worden.

De JUNG KNX drukknop F 40 is beschikbaar in een standaard en een universele uitvoering. Deze laatste heeft meer functies alsook een geïntegreerde thermometer voor een efficiënte regeling van de kamertemperatuur.

De drukvlakken kunnen elk afzonderlijk voorzien worden van een extra symbool, tekst of motief via de JUNG GRAPHIC TOOL en dit d.m.v. hoogwaardige lasergravure of slijtvaste kleurendruk.

     

KNX Ruimtecontroller Compact F 40: met deze schakelaar wordt centraal de verlichting en de temperatuur geregeld en kunnen de jaloezieën bediend worden. Het display geeft duidelijk de ruimte-, buiten- of insteltemperatuur alsook de huidige tijd aan. Dankzij de Universal uitbreidingsmodule kan de KNX compacte ruimteregelaar uitgebreid worden met 1- tot 4-voudige drukknoppen.

Elke taster van de F 40 is opgedeeld in een bovenste en onderste helft en krijgt een functie toegewezen. Elke taster heeft een rode statusLED. De blauwe functieLED kan als oriëntatieverlichting dienst doen en toont daarbij de programmeerstand van de tastermodule. Extra bij de tastermodule Universeel: de verticale of horizontale tasterindeling. Enkelvlaksfunctie, twee functies per taster, twee statusLEDs per taster.

Geschreven door Danny Rogge