Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

JUNG KNX RF druktoetsen

JUNG KNX RF druktoetsen

Conventioneel wordt slim

Dankzij de nieuwe JUNG KNX RF drukknoppen kan een woning snel tot een Smart Home omgetoverd worden. Twisted pair buskabels zijn niet nodig: de bestaande 230 V installatie volstaat.

Het volledig gebouw intelligent verbinden.

De lichtschakelaar van vroeger wordt vervangen door een Smart Home controlepunt. De schakelaar wordt een basiselement uit het (Light&Blinds) LB-management; de afdekking wordt een KNX-RF taster met één of twee wippen. De configuratie van de functies kan draadloos via ETS. Ook bestaande installaties met twisted pair kunnen eenvoudig worden uitgebreid: via de mediakoppelaar kan de nieuwe KNX RF drukknop in een bekabelde installatie worden geïntegreerd.

Via het gebruik van een mediakoppelaar en een IP-interface kan de JUNG Smart Visu Server in het nieuwe Smart Home geïntegreerd worden. Op die manier kunnen alle functies centraal of vanop afstand geautomatiseerd en bediend worden via een touch display, smartphone app of via spraakbesturing met Alexa of Google Assistant.

KNX RF geïntegreerd in de standaard installatie
De verlichting schakelen, dimmen, DALI-functies gebruiken, zonwering sturen, … In totaal kunnen maar liefst 11 verschillende JUNG basiselementen gecombineerd worden met de nieuwe KNX RF druktoetsen.

Draadloze, intelligente Smart Home installatie dankzij JUNG KNX RF
De bediening wordt niet enkel beperkt tot enkel de via bekabeling aangesloten systeemelementen. De JUNG KNX RF druktoetsen kunnen alle KNX-apparaten bedienen die in het gebouw worden gebruikt en in het systeem zijn gedefinieerd.

KNX RF drukknoppen gebruiken systeemcomponenten als actoren
Een KNX RF druktoets wordt eenvoudig op een JUNG basiselement geklikt. Deze vervangt de bestaande mechanische schakelaar en wordt zo een actor: de drukknop zendt en ontvangt de informatie.

De nieuwe JUNG KNX RF druktoetsen zijn verkrijgbaar in 1-voudige en 2-voudige uitvoering en in de A, AS, CD en LS reeksen.

JUNG KNX RF druktoetsen: een eenvoudige manier om elke woning tot een Smart Home om te toveren!

JUNG KNX RF druktoetsen

Geschreven door Danny Rogge