Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

JUNG LS ZERO nieuwe uitvoering

LS ZERO vertaalt de constanten van het tijdloze LS 990 design in een nieuwe, ultra vlakke versie met een vloeiende overgang tussen wand en bediening. De Messing Klassiek uitvoering is gloednieuw. Daarnaast is LS ZERO ook verkrijgbaar in de kleuren alpinewit, edelstaal, aluminium en Dark, alsook in de matte kleuren van Les Couleurs ® Le Corbusier.

Ultravlak.

Verheven boven de tijdsgeest, onafhankelijk van trends:
Interieurconcepten worden met LS ZERO een strikt designstatement.

Minimalistische vormgeving wint meer en meer terrein in de moderne interieurarchitectuur. Vloeiende, vlakke overgangen tussen vlakken worden gevraagd. LS ZERO als ultra vlakke variant van het tijdloze JUNG LS 990 biedt een vloeiende overgang tussen wand en bedienunit. Daarmee krijgt vormgeving een volledig nieuwe impuls en kwaliteit.

Oppervlak.

Met LS ZERO worden schakelaars, contactdozen en smart bedienunits onafhankelijk van de ondergrond consequent vlak ingebouwd. Van conventioneel tot Smart Home: meer dan 200 functies kunnen met LS ZERO gerealiseerd worden.

Stucwerk.

Het ultra vlakke programma LS ZERO biedt een vloeiende overgang tussen stucwerk en schakelaar.

Inbouw van LS ZERO gebeurt met reguliere inbouwdozen en eenduidige smalle afdekramen. Een naadloze hechting wordt mogelijk gemaakt door de montageadapter. De meegeleverde stuc-hulp vergemakkelijkt het stucen.

Holle wand.

Ook bij een holle wand lopen LS ZERO en de ondergrond optisch in elkaar over, zonder dat er speciale werktuigen of inbouwdozen nodig zijn.

Voorwaarde bij montage in holle wand is een dubbele gipsplaat. De montageadapter heeft dezelfde hoogte als een gipsplaat (12,5mm) en maakt zo een naadloze hechting mogelijk met het oppervlak.

Stapsgewijze montage bij holle wand/stucwerk.

Meubelinbouw.

Interieurontwerp geperfectioneerd: met LS ZERO wordt de elektrotechnische installatie een vormgevingselement in het meubelontwerp.

Verheven boven de tijdsgeest, onafhankelijk van trends:
Interieurconcepten worden met LS ZERO een strikt designstatement.

Aan de hand van de door JUNG opgegeven tekeningen met afmetingen kan de timmerman tot op de millimeter nauwkeurig werken. Om het gewenste basiselement, het LS ZERO raam en de afdekking ultra vlak in te bouwen, wordt na het frezen van de uitsparing reguliere inbouwzoden gebruikt.

Stapsgewijze montage bij meubelinbouw.

Wandbekleding.

Alternatief is LS ZERO er ook in een uitvoering met 3mm opbouwhoogte. Voor de vlakke montage met behang. De designramen overlappen de randen van het behang met minimaal 1,5mm en zorgt zo voor een harmonische aanblik. Ook deze versie is voor stucwerk/ gipsplaat van 12,5mm geschikt.

Kleurvormgeving.

Met de matte Les Couleurs® Le Corbusier tinten geven de ultra vlakke schakelaars unieke statements.

Vrije baan.

Passend bij alle basiselementen van de LS range zijn de LS ZERO ramen er ook in de kleurtonen Edelstaal, Aluminium, ­Messing klassiek en Dark.

Geschreven door Roeland Struye