Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

JUNG Smart Visu Server

JUNG Smart Visu Server – nu nog performanter

De Smart Visu Server wordt voortdurend aangepast en uitgebreid. Zodra een nieuwe versie beschikbaar is, is deze update automatisch beschikbaar. Een overzicht van de nieuwe functionaliteiten:

NEW: SONOS multiroom-sound voor de KNX-Smart-Home
Dankzij de rechtstreekse koppeling van het SONOS Home Sound systeem met de JUNG Smart Visu Server klinkt steeds de favoriete muziek doorheen de woning. Terzelfdertijd kan het licht, alarm, verwarming enz. via de App bediend worden. Zo kunnen lichtscènes aangevuld worden met het perfecte lied of kan een Party Mode geactiveerd worden.

NEW: Voice Control met Alexa
JUNG integreert de intelligente spraaksturing Alexa van Amazon in de Smart Visu Server: JUNG Voice Control. Met Alexa worden alle in het KNX-systeem geïntegreerde technieken op eenvoudig commando gestuurd. Alles wat daarvoor nodig is, is de Alexa app op de smartphone om zo eenmalig de spraaksturing met individuele spraakopdrachten te configureren.

NEW: Astro functie
Om acties in te stellen, bijvoorbeeld buitenverlichting bij zonsopgang tijdens weekdagen.

NEW: Aanwezigheidssimulatie
Dankzij deze functie wordt een aanwezigheid in de woning gesimuleerd en de illusie van een bewoond huis gecreëerd.

NEW: Een gecodeerde verbinding via App
De Smart Home vanop afstand beheren? Geen probleem dankzij de Visu Smart Server App. De toegang is beveiligd en versleuteld, enerzijds via HTTPS en anderzijds via het MyJUNG portaal.

NEW: Trappenhuis functie
Efficiënt en kostenbesparend: met deze nieuwe functie worden bepaalde lichtbronnen voor een afzonderlijk instelbare tijd in de Smart Home aan- of uitgeschakeld.

NEW: Aanvullende varia-updates
Ook de directe verbinding met het weerstation, de bediening van actiegroepen en meldingen via e-mail werden geoptimaliseerd. Nu worden o.a. gebruikers in real time geïnformeerd wanneer eerder ingestelde acties in hun Smart Home in werking treden.

Geschreven door Roeland Struye