Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

JUNG UNIQUE – holistisch ontwerpen en communiceren

JUNG UNIQUE is dé tool bij uitstek om alle schakelaars, tasters en dimmers van een gepersonaliseerde opdruk te voorzien. Naast de functionele rol voor de bediening van de verlichting wordt het schakelmateriaal een extra functie toegemeten en zo omgetoverd tot een handige én opvallende communicatietool.

Foto: Studio Komo - ©Philip Kottlorz

Dankzij JUNG UNIQUE worden schakelaars en KNX-tasters individueel vormgegeven voor het verstrekken van extra informatie en oriëntatie voor elke woon- of kantoorruimte. Daarom is de JUNG UNIQUE tool van onschatbare waarde in bijvoorbeeld hotels, co-workingruimtes, vergaderzalen en openbare gebouwen.

Tegelijkertijd worden schakelaars en tasters onderdeel van een holistisch ontwerpproces. Met JUNG UNIQUE wordt een karakteristiek interieurontwerp mogelijk tot in het kleinste detail en dit dankzij de absolute vrijheid van keuze van kleur, lettertype, design en boodschap. Actiecodes, lettercodes, woorden & iconen: alles is mogelijk met de JUNG UNIQUE tool. Schakelaars, tasters en dimmers worden individueel vormgegeven in functie van oriëntatie en informatie.

Het gamma schakelmateriaal LS 990, al dan niet met extra KNX-functies, kan zo via JUNG UNIQUE een extra dimensie gegeven worden.

Geschreven door Joppe Coopman