Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

LS 990 stopcontacten in metaal mét USB poort(en)

De designschakelaar LS 990 van JUNG blijft dé klassieker onder de vlakke schakelaars. Dankzij zijn universeel en elegant karakter vormt dit design al meer dan 50 jaar een constante binnen de interieurarchitectuur. De strakke vormgeving met fijn afdekraam past dan ook in ieder interieur.

Naast de 63 kleurvarianten in Les Couleurs® Le Corbusier, is er ook op vlak van materiaalkeuze een state-of-the-art uitvoering van dit schakelmateriaal mogelijk. JUNG biedt hiervoor een uitgebreide variatie aan metalen, gaande van aantrekkelijk antraciet tot messing antiek geborsteld, die zorgen voor een karakteristieke sfeer en stijlvolle uitstraling.

Als extra toegevoegde waarde is het mogelijk om USB-poorten van zowel type A als type C te integreren in deze JUNG stopcontacten. Deze combistopcontacten zijn voorzien van intelligente laadelektronica, die zelf de laadprioriteit kan bepalen. De variant met JUNG Quick Charge heeft een enkele USB-A- of USB-C-aansluiting en levert een elektrisch vermogen van 18 watt. Afhankelijk van het aangesloten mobiele apparaat kan de JUNG Quick Charge het spanningsniveau tot 9 volt verhogen.

De JUNG stopcontacten met geïntegreerde USB-laadunits zorgen ervoor dat er ruimte bespaard én overzicht bewaard kan worden binnen iedere inrichting. Dit maakt dat deze handige stopcontacten in combinatie met hun aantrekkelijke stijl in ieder interieur tot hun recht komen. Denk bijvoorbeeld aan brasseries en hotels maar ook op kantoor of thuis. Kortom, gewoonweg overal waar een smartphone of tablet nodig moet opgeladen worden.

Geschreven door Joppe Coopman