Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

Nieuw AMTRON® Professional+ wandlaadstation voor e-cars

19/08/2020

Het belang van elektromobiliteit neemt toe en daarmee ook de interesse van bedrijven en handelaars in intelligente en toekomstbestendige laadinfrastructuren voor hun parkings. Het voorzien van gepaste laadmogelijkheden wordt een relevant criterium, want elektrische voertuigen laden overal waar ze geparkeerd staan. MENNEKES ontwikkelt al meer dan tien jaar passende oplossingen voor dagelijks gebruik onder het motto "Charge up your Day!".

Het AMTRON® Professional+ wandlaadstation beschikt over alle troeven voor een toekomstgerichte laadinfrastructuur, speciaal gericht op de behoeften van bedrijven en handelaars. De AMTRON® zet verder wat men van de e-Mobility-pionier MENNEKES verwacht: bedrijfszekerheid, een modern design en een aantrekkelijke prijsstelling – made in Germany! De nieuwste elektronica combineert toekomstbestendigheid en kostenefficiëntie met zinvolle functies, zoals de "Plug & Charge"-functionaliteit, een modern energiebeheer en een eenvoudige montage.

De voordelen op een rijtje:

Een future-proof investering dankzij de nieuwste elektronica

  • Verschillende factureringsopties mogelijk dankzij de geïntegreerde modem en open communicatiestandaard: om geladen energie zelf af te rekenen of de facturering over te dragen aan een dienstverlener.
  • Eenvoudige toegang tot laadstroom zonder laadkaart of app dankzij de "Plug & Charge (PnC)" functionaliteit: via het geautomatiseerde autorisatieproces wordt het voertuig (mits het de functie ondersteunt) bij het inpluggen herkend en kan het meteen worden geladen.

Geschikt voor een netwerk met laadbeheer, facturering en systeembewaking

Deze toekomstgerichte laadinfrastructuur biedt een sterke totaaloplossing:

  • hoge veiligheidseisen
  • klantvriendelijke bediening
  • netwerkmogelijkheden voor de implementatie van facturatie, systeembewaking en lastmanagement

Zo krijgt de ondernemer of handelaar een geoptimaliseerde kosten-batenoplossing, uitgerust met de nieuwste technologie en ontworpen met het oog op de toekomst.

Raadpleeg hier de e-cataloog voor alle productspecificaties.

Geschreven door Stijn Cosaert