Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

Nieuwe features JUNG Visu Smart Server

De JUNG Smart Visu Server wordt voortdurend geoptimaliseerd. Regelmatige updates houden de Smart Visu Server altijd actueel.

Naast de 3 nieuwe designweergaven op smartphone, tablet of touchscreen krijgt de Smart Visu Server gebruikersinterface ook een 1-bit statusweergave met tekst in plaats van pictogrammen en een verbeterde weergave in het navigatiegedeelte.

De drie nieuwe kleurweergaven:

  • Midnightblue maakt indruk met zijn koele tinten in combinatie met gele signaalkleuren. Het nieuwe ontwerp is bestemd voor ruimtes waar de visualisatie onopvallend elegant moet overkomen.
  • Glow: deze uitvoering heeft een duidelijk opvallender karakter. De purperen kleurtonen en sterke contrasten trekken de aandacht naar de actieve elementen van SV-Home. Vooral voor ruimtes waarin de visualisatie een echte blikvanger moet zijn.
  • Nature: deze uitvoering synoniem voor harmonie en ontspanning. Het discreet ontwerp  past perfect bij een ruimte met rustige en zachte tinten.

Daarnaast biedt deze update ook twee nieuwe mogelijkheden voor de weergave menu's en statusaanduiding. Voortaan kan dankzij de nieuwe 1-bit-statusweergave tekst i.p.v. een icoon worden weergegeven.  Zo is het bijvoorbeeld mogelijk, om of een icoon te laten zien, of de tekst 'Aan'/'Uit' te tonen.

Dankzij de JUNG Smart Visu Server beschikt de Smart Home altijd over perfect licht, automatisch verwarmde woonruimtes en een hoger niveau aan veiligheid. Door visualisatie van KNX processen op een smartphone, tablet of touchscreen behoudt de bewoner steeds de controle, waar hij zich ook bevindt. 

JUNG smart visu center

Geschreven door Danny Rogge