Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

TELETASK ATMOS: ontdek alle functies hier!

Maak kennis met de ATMOS, de opvolger van iSGUI, met tal van nieuwe functies:

Nieuw Design

De bijgewerkte gebruikersinterface heeft een strak en modern ontwerp dat zowel visueel aantrekkelijk als gebruiksvriendelijk is. Nieuwe functies en functionaliteiten zoals bv. een dashboard en gebruiksvriendelijke bedieningselementen vervolledigen deze user interface. 

8 unieke looks

Of je nu een strakke & moderne look of een warm & gezellig gevoel verkiest, met onze thema’s pas je je gewenste stijl aan. Kinderspel!

Zoekfunctie

Het vinden van het gewenste item is eenvoudig dankzij de intuïtieve interface met nieuwe zoekfunctie. Geen eindeloos scrollen door menu’s meer dankzij een gestroomlijnde domotica-ervaring.

Snelle verbinding

De 'connect'-knop is overbodig vermits de app direct verbinding met de aanwezige installaties maakt voor een naadloze gebruikerservaring.

Direct schakelen tussen de installaties is met ATMOS perfect mogelijk.

Op maat van de gebruiker

De ATMOS heeft een aanpasbare dashboardfunctie. Zo kan de positie van favoriete functies aangepast worden, lijsten gesorteerd en de naam van de configuraties gewijzigd, dit alles voor een gepersonaliseerde gebruikerservaring.

Secties filter

Elk deel van uw woning kan afzonderlijk bediend worden, wat de efficiëntie enkel ten goede komt.  Hiervoor dienen de ruimtes eerst in secties in de PROSOFT ingedeeld te worden om zo van deze functie gebruik te maken.

Camera's

Dankzij de snelle cameraverbinding en swipe-functie kan de woning eenvoudig gemonitord worden. Via een tabblad wordt de verbinding met de camera’s gemaakt en kan er geswiped worden tussen de verschillende camera's.

Prosoft 4.0


Download de nieuwe PROSOFT versie hier,
om zo van de voordelen van de ATMOS functies te genieten.



ATMOS onder SaaS-model

Om van deze nieuwe ATMOS functies te genieten moet elke gebruiker inschrijven op een TSF ATMOS abonnement, naar keuze voor 1, 3, 5 of 10 jaar.
Via het TTecomm platform kan het abonnement beheerd en verlengd worden. Zo blijft de gebruiker ook up-to-date met de nieuwste functies.  

Met de komst van de ATMOS schakelen we van een licentiemodel ook over op het SaaS (=Software as a Service) model. Concreet heb je als klant de keuze of je aan de hand van een subscriptie de ATMOS aankoopt voor 1 jaar, 3 jaar, 5 jaar of 10 jaar. De prijs wordt voordeliger naarmate je deze voor een langere periode aanschaft.

Voor klanten die wensen over te stappen van iSGUI naar ATMOS (geen verplichting) en die hun iSGUI nog niet zo lang geleden aangekocht hebben, wordt er tevens een gunstige overgangsinstapmogelijkheid geboden:

Aantal gratis jaren ATMOS voor installaties met een iSGUI
iSGUI geactiveerd in Overgangsregeling
2018 of ouder Betalend abonnement
2019 Gratis abonnement t.e.m. 31/12/2023
2020 Gratis abonnement t.e.m. 31/12/2024
2021 Gratis abonnement t.e.m. 31/12/2025
2022 Gratis abonnement t.e.m. 31/12/2026
2023 Gratis abonnement t.e.m. 31/12/2027
Deze regeling komt neer op 4 à 5 jaar gratis ATMOS te starten van de iSGUI-activatiedatum

 

De nieuwe ATMOS is een 64-bit applicatie (iSGUI = 32 bit) , wat betekent dat deze nieuwe applicatie ook voor de nieuwste high-end generaties smartphones/tablets, die 64 bit vereisen, probleemloos kan toegepast worden.

Opgelet, de aankoop van de ATMOS verloopt geheel via het online TTecomm platform op de TELETASK-website.


ATMOS introduction for professionals 

Alles weten over deze nieuwe ATMOS? Dit filmpje informeert je over de ATMOS functies, licenties en FAQ. -> klik hier om het filmpje te bekijken.

Download en ontdek persoonlijk alle nieuwe functionaliteiten


 

 

Geschreven door Ruben Berlamont