Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

Nieuwe website in de kijker

13/11/2017

Dit jaar viert Stagobel haar 40-jarig bestaan. De perfecte gelegenheid om onze website in een nieuw kleedje te steken. Onze baseline SUPPORT MATTERS indachtig willen wij jullie 24/7 alle productinfo, onze productkennis en ervaring op een dienblaadje beschikbaar stellen.

Zo geeft de STAGOBEL e-catalog je toegang tot meer dan 10.000 producten die je via een paar clicks en filters tot de gewenste selectie kan reduceren. Je vindt er alle gerelateerde productinfo zoals technische fiche, montagehandleiding, video… in terug en kan deze zelfs delen met een collega.

Nieuw is ook dat je jouw voorkeurproducten via de button inloggen/registreren op je persoonlijke account kan bewaren. Via deze inlogfunctie kun je een voorkeurlijst met producten bijhouden, krijg je meteen ook toegang tot brutoprijzen per artikel,  zie je of een artikel al dan niet op voorraad is en kun je alle beschikbare info rond dit product downloaden. Als installateur kan je dit voorkeurlijstje desgewenst ook doorsturen naar jouw groothandel om van hem een offerte op maat te ontvangen.

Op zoek naar een verdeler van onze producten? Klik dan op dealerlijst die je via de kaart en lijst een duidelijk overzicht geeft van onze partner-groothandels.

Het delen van productkennis blijft onze prioriteit. De rubriek Trainingen en infoavonden biedt een overzicht van alle opleidingen die in de Stagobel Campus of op een externe locatie georganiseerd worden.

De Stagobel bibliotheek geeft je toegang tot alle digitale documenten zoals catalogen, brochures, prijslijsten, bestekteksten, certificaten en zoveel meer.

Op de site vind je natuurlijk ook een overzicht over de nieuwe producten, promoties… Check deze pagina’s regelmatig om op de hoogte te blijven.

Speciaal voor onze TELETASK en JUNG installateurs zijn er de aparte Service Centers waar je terecht kan voor programmatiesoftware, handleidingen en configuratietools. Via de buttons op onze homepage krijg je zo direct toegang hiertoe.

     


Een technische vraag waar je niet meteen het antwoord op vindt? Check dan even onze FAQ’s.

Uiteraard blijven wij ook persoonlijk tot jouw dienst. Aarzel vooral niet ons te contacteren, via e-mail of telefonisch. Wij stellen alles in het werk om onze baseline SUPPORT MATTERS, van ontwerp over levering tot na-service waar te maken.

Wij heten je alvast WELKOM op onze nieuwe site!
Het Stagobel team.