Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

PEMSA draadgoot Rejiband® BLACK C8

19/05/2021

De Rejiband® BLACK C8 draadgoot van PEMSA met hoge bescherming tegen corrosie in vochtige en agressieve milieus bezit volgende eigenschappen:

  • Hoge corrosiebestendigheid: Class 8 volgens NBN EN61537.
  • Kwalitatieve uitvoering: beter resultaat dan een thermisch verzinkte uitvoering.
  • Esthetisch hoogstaande afwerking dankzij de gladde, egale coating zonder scherpe randen. BLACK C8 heeft een zwarte, geraffineerde look, perfect voor integratie op zichtbare plaatsen zoals in commerciële gebouwen, valse plafonds, platte daken, gevelzijde gebouwen, enz.
  • Elektrische continuïteit verzekerd volgens NBN EN61537.
  • BLACK C8 is volledig vrij van zinkwhiskers en dus ideaal voor montage in bijvoorbeeld stofvrije ruimtes.
  • Groot zelfherstellend karakter van de beschermlaag bij beschadiging bv. door krassen.
  • Grote buigzaamheid: zonder beschadiging aan de afwerklaag.
  • Milieuvriendelijk: de BLACK C8 coating is geproduceerd via een proces dat aanzienlijk minder energieverbruik en afvalproductie veroorzaakt in vergelijking met bv. hot dip galvanisatie.

Toepassingen

Het BLACK C8 systeem is geschikt voor telecommunicatie-omgevingen zoals datacenters, waar een zuivere lucht vereist is met hoge vereisten qua bescherming en esthetiek.

Landbouwbedrijven, waaronder geventileerde vee- en varkenshouderijen, zijn ideale locaties voor de toepassing van BLACK C8. Dit draadgootsysteem is de perfecte oplossing voor voedselverwerkende bedrijven met industriële nevenruimtes die niet aan reinigingsprocessen worden onderworpen.

Dankzij zijn gladde en uniforme zwarte afwerking wordt het BLACK C8 systeem sterk aanbevolen voor ruimtes met een decoratief of esthetisch karakter evenals voor architecturale projecten met een hoge graad aan design en stijl.

Het BLACK C8 systeem is dé oplossing voor algemene industriële verwerkingsbedrijven, biomassa, centra voor de verwerking van vaste afvalstoffen en distributie-/logistieke magazijnen met een niet-agressief chemisch karakter.

Daken en fotovoltaïsche installaties zijn een uitstekende toepassing voor het BLACK C8 draadgootsysteem dankzij zijn corrosiebestendigheid en goede prestaties in open lucht, vooral in stedelijke en landinwaarts gelegen gebieden.

Spoorwegtunnels hebben binnenruimtes met een hoge luchtvochtigheid en waterlekkage. In autotunnels vormt zich een concentratie van uitlaatgassen van voertuigen die een aanzienlijke corrosie veroorzaken. In deze omgevingen levert het BLACK C8 systeem afdoende resultaat.

Raadpleeg hier de brochure

Geschreven door Geert Himpens