Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00
02/05/2018

De kunststof vloeraansluitdoos met borstel-kabeluitlaat

UEK3 is een serie vloeraansluitdozen, beschikbaar in rond en vierkant formaat. De kabeluitlaat met afdekkende borstel beschermt de installatie tegen indringend vuil en zorgt tevens voor een elegante uitstraling.

De borstel maakt hem uniek

Voor een kabeluitlaat zijn vorm en functie bepalend. Dankzij de borstel krijgt het geheel een elegante look. Het beschermt ook de binnenkant van de aansluitdoos tegen indringend vuil. De kabeluitlaat zelf ligt gelijk met de vloer, is zwenkbaar en sluit de kabelopening in ongebruikte toestand af.

Gewoonweg beter

Dankzij tal van innovatieve kenmerken is de UEK3 ongetwijfeld de beste keuze. Zo werd de klauwenset voor de universele bevestiging verbeterd zodat deze voor een nog grotere stabiliteit zorgt. De afzonderlijke inbouwsets met rasterpatronen kunnen achteraf gemonteerd worden. De hoogte van deze inbouwset kan zelf bepaald worden. Tenslotte is de uitsparing in het deksel geschikt voor vloerbedekkingen tot een dikte van 10 mm. Door gebruik te maken van het gepaste opvulkarton kan de inlegdiepte aangepast worden naar 3, 5, 8 of 10 mm.

Gewoonweg geniaal

Het gepatenteerde hendelmechanisme zorgt voor een gemakkelijke opening en sluiting van het scharnierend deksel.

Vanaf mid 2018 wordt het huidig gamma ronde en vierkante kunststof vloeraansluitdozen vervangen door de UEK3-reeks.

Geschreven door Stijn Cosaert