Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

Stagobel teken- en kleurwedstrijd Pasen 2021 (afgelopen)

11/05/2021

De wedstrijd is ten einde! Nieuwsgierig naar de winnaars?

Vorige maand organiseerde Stagobel een grote teken- en kleurwedstrijd met als thema 'Pasen' voor creatievelingen tot 12 jaar. Jullie mailden ons de mooiste werkjes door om mee te dingen naar een DreamLand geschenkkaart t.w.v. € 40. Iedere deelnemer kreeg ondertussen een klein cadeautje toegestuurd als beloning voor de prachtige tekening of kleurprent.

En de winnaars zijn ...

  • Kayne
  • Emma
  • Flore
  • Kris
  • Leon
Een dikke proficiat en veel plezier met het uitkiezen van jullie geschenk in DreamLand! Ook aan alle andere kunstenaars een dikke pluim voor jullie mooie werkjes en bedankt om deel te nemen.

Galerij

Merci aan alle Stagobel artists voor de prachtige tekeningen en kleurprenten die we van jullie gekregen hebben! Kijk even mee ...

Verloop van de wedstrijd (afgelopen)

Geef de kids de opdracht om een leuke paastekening te maken of laat hen een van de vrolijke kleurplaten inkleuren die je hieronder kan downloaden. Haal de kleurpotloden en stiften maar boven en laat de creativiteit de volle loop!

Kunstwerkjes inzenden

Tekening of kleurprent klaar? Neem een foto en stuur die als bijlage door naar wedstrijd@stagobel.be. Vermeld in de e-mail de naam en leeftijd van de kunstenaar, jullie adres en het antwoord op de schiftingsvraag: Hoeveel inzendingen zullen we tegen 30 april middernacht ontvangen hebben?

Einddatum: 30 april 2021

Winnaars en prijzen

5 winnaars ontvangen elk een DreamLand geschenkkaart t.w.v. € 40. De bekendmaking gebeurt via Facebook. Volg dus zeker onze pagina!

Heel veel succes aan iedereen!


Geschreven door Laure Cremers